Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

La ministra francesa de la dona considera "un retrocés" la llei de l’avortament espanyola

dilluns 23 de desembre de 2013

La ministra francesa de la dona considera "un retrocés" la llei de l'avortament espanyola

La ministra de Drets de les Dones i portaveu del Govern francès , Najat Vallaud - Belkacem , ha considerat públicament " un retrocés " la reforma de la llei de l’avortament presentada per l’Executiu espanyol , i alhora ha manifestat la seva " profunda preocupació" per la mateixa .

És terrible veure que en un país com Espanya , que en aquests últims anys s’havia convertit en una referència per als qui lluiten contra la violència contra les dones ( ... ) es disposi a conèixer un retrocés en matèria de dret a disposar del cos propi " , va afirmar Vallaud - Belkacem en una entrevista a diversos mitjans francesos .

La responsable de Drets de les Dones va assegurar que la reforma presentada pel ministre de Justícia , Alberto Ruiz Gallardón , és " inquietant " i un exemple que "els drets de les dones mai estan aconseguits de manera definitiva" .

Vallaud - Belkacen va afirmar que l’amenaça als drets de les dones " no fa només a Espanya " i ha mostrat també la seva inquietud per la situació d’altres països com Irlanda o Polònia . La portaveu del Govern francès , va indicar que va enviar divendres passat una carta al seu homòleg espanyol per mostrar la seva " profunda inquietud " per aquesta reforma .

Associacions feministes franceses també han expressat el seu rebuig a la reforma proposada per Gallardón i van anunciar accions de suport als seus col · legues espanyoles .

Font: CadenaSER

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: