Webs Locals

Agenda de Castelldefels [+]

Avui és: 19-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Web local Castelldefels

La nit de les dones

Les dones es reivindiquen i fan seu l’espai públic al barri de Vista Alegre
divendres 21 d'octubre de 2016

 La nit de les dones
Aquest projecte d’intervenció i inclusió social, realitzat dins del Pla de Barris i amb la col·laboració de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelldefels, intenta potenciar les relacions i els vincles entre les dones del barri i altres col·lectius, donant visibilitat i reivindicant l’ús de l’espai públic per les dones.

El barri de Vista Alegre va celebrar el passat 15 d’octubre la Nit de les Dones, una jornada amb esperit festiu i reivindicatiu de les dones a través de diferents manifestacions artístiques i diverses accions en clau femenina, mitjançant projectes d’art col·laboratiu, propostes escèniques i l’apropiació de l’espai públic.

Aquest projecte d’intervenció i inclusió social es desenvolupa en el marc del Pla deBarris i amb la col·laboració de l’Àrea municipal d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelldefels.

L’acció va servir per potenciar les relacions i els vincles entre les dones del barri i altres col·lectius, donant visibilitat i reivindicant l’ús de l’espai públic per part de les dones.

Les activitats van començar al vespre i van continuar fins a entrada la nit. Les diferents propostes es van desenvolupar en cinc espais diferents, que van acollir activitats i tallers gratuïts, exposicions artístiques, teatre al carrer, dansa i música en viu.

L’acció es va desenvolupar a l’entrada del barri de Vista Alegre, a la confluència dels carrers Agustina d’Aragó i Dr. Marañón, l’espai remodelat recentment amb les obres de la primera fase de reurbanització del carrer García Lorca i conegut popularment com a plaça del Boquerón.

Podeu veure les fotos de l’acte AQUÍ

Veure en línia : Les dones es reivindiquen i fan seu l’espai públic al barri de Vista Alegre

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: