Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-02-2018
>
<
Febrer'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Dimecres 13 Desembre 18:30h - Mobile World Centre
E-Igualtat : Breus

La participació de dones en el Fòrum Econòmic Mundial de Davos es redueix fins al 16%

dijous 23 de gener de 2014

La participació de dones en el Fòrum Econòmic Mundial de Davos es redueix fins al 16%

La participació de dones en el Fòrum Econòmic Mundial que se celebra a la ciutat suïssa de Davos s’ha reduït aquest any un punt percentual , fins al 16% , en comparació amb 2013, segons les últimes xifres facilitades per l’organització .

El Fòrum Econòmic Mundial , que se celebra fins al 25 de gener i reuneix 1.500 líders empresarials i més de 40 caps d’Estat i de Govern, ha declarat en diverses ocasions que anava a contribuir a avançar en la igualtat de gènere . Però tan sols un 16% dels participants del Fòrum Econòmic de Davos són dones .

La mitjana d’edat dels participants masculins és 52 anys i de les dones de 49 anys . Dels set copresidents del Fòrum Econòmic Mundial 2014 , dos són dones : la consellera delegada de Yahoo , Marissa Mayer , i la presidenta de la Rockefeller Foundation , Judith Rodin .

El director de Comunicació del Fòrum Econòmic Mundial , Adrian Monck , ha assenyalat en roda de premsa que la participació femenina aquest any és del 16% , segons les últimes xifres de participació , i no del 15% com s’havia informat en un primer moment . Monck va destacar que la prioritat del Fòrum Econòmic Mundial és aconseguir que la bretxa de gènere sigui un assumpte que es manté en l’agenda .

Primera participació de Dilma Rousseff

Entre les dirigents polítiques i econòmiques del món convidades a la cita hi ha la presidenta del Brasil , Dilma Rousseff , que participa aquest any per primera vegada al Fòrum Econòmic Mundial de Davos .

Per a aquesta edició els creadors han inclòs a més la presidenta de Xile, Michele Bachelet , a la vicepresident de la Unió Europea , Viviane Reding , i la presidenta de Corea del Sud , Park Geun - hye .

També estaran la cancellera alemanya , Angela Merkel , la presidenta de l’Argentina , Cristina Fernández , o l’antiga secretària d’Estat nord-americana Hillary Clinton .

L’alcaldessa de Madrid , Ana Botella , participa en una sessió sobre el desafiament de la desocupació juvenil a molts països i regions del món i es reunirà amb els màxims executius de grans empreses . La consellera delegada del banc Santander UK , Ana Patricia Botín , és una participant habitual de Davos .

Font: RTVE

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: