Webs Locals

Agenda de Sant Quirze [+]

Avui és: 23-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

PARAULES CLAU

Web local Sant Quirze

La pel•lícula de Sant Quirze ja es troba en la seva fase final

dijous 7 d'abril de 2011

La pel•lícula de Sant Quirze ja es troba en la seva fase final

Quan ja fa tres dies del rodatge del curtmetratge ‘Tots podem’ que va tenir lloc diumenge a Sant Quirze, la pel•lícula es troba actualment en el procés de postproducció i podria veure la llum d’aquí a una setmana i mitja, aproximadament, un cop s’hagi aconseguit l’estandardització del color de la imatge. “El resultat és molt bo”, assegura Rober Ors, el director del curtmetratge, que forma part de la productora Perla28. “La idea del poble unit queda clarament reflectida”, afirma.

La flash movie, que s’emmarca en la campanya de civisme de l’Ajuntament, tindrà una durada de poc més de dos minuts, i presenta, per una banda, diferents accions incíviques i, per l’altra, una onada de gent vestida de verd que avança unida per millorar el poble. La unió arriba al seu punt àlgid quan, al final del curt, la gent forma a la plaça d’Ansem Clavé les lletres SQV. Tot plegat busca un resultat el més dinàmic possible. “Hem preferit fer una cosa més curta, més contundent i més intensa abans que no dilatar-la en el parany de voler posar totes les imatges boniques”, explica Ors.

Més enllà del resultat de la pel•lícula, el realitzador celebra la forma en què es va desenvolupar la gravació i agraeix especialment la participació i la paciència dels quirzetencs que hi van participar durant tot un dia de feina. En aquest sentit, Ors envia una salutació especial cap a dues persones que van patir una caiguda durant el rodatge.

Veure en línia : Ajuntament de St Quirze

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: