Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Cambrils [+]

Avui és: 22-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Web local Cambrils

La presidenta de l’Institut Català de les Dones participa al Consell de Dones de Cambrils

divendres 8 de juny de 2012

La presidenta de l'Institut Català de les Dones participa al Consell de Dones de Cambrils
La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Montse Gatell, ha mantingut aquest matí una reunió amb l’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, per conèixer més a fons les realitats i les polítiques d’igualtat de Cambrils. En la reunió han destacat la tasca del Servei d’informació i Atenció a les dones (SIAD) de Cambrils que té com a objectiu oferir informació, orientació i suport social, jurídic i psicològic a les dones de la localitat i que l’any passat va atendre 294 dones.
Posteriorment, ha participat al Consell de Dones de Cambrils per explicar la tasca de la institució i posar els serveis que ofereix a disposició de les entitats. Aquest organisme consultiu de les polítiques del consistori està format per representants de l’Associació de Dones Clara Campoamor, l’Associació de Dones Amunt, el Col·lectiu de Dones de Vilafortuny, l’Associació Sociocultural Tarbia i l’Associació Cultural de Dones l’Alba.
En la reunió del Consell Gatell ha explicat les polítiques per a la igualtat d’oportunitats entre dones i homes que està desenvolupant el Govern de la Generalitat i ha destacat la importància que té per a tota la societat que les entitats de dones participin i siguin escoltades en tots els àmbits de decisió.
L’Acord Marc de col·laboració entre l’ICD i les entitats municipalistes, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, per al desplegament dels SIAD té l’objectiu d’enfortir les polítiques locals de suport a les dones i promoure la consolidació d’espais de referència que atenguin les seves demandes. Aquest marc de col·laboració i coordinació interinstitucional respon a criteris d’equilibri territorial i universalitza l’accés a aquests serveis. Catalunya compta amb un total de 100 serveis d’aquestes característiques.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: