Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 25-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Drets : Breus

La reforma laboral, ’un atac frontal’ a les dones

dimecres 29 de febrer de 2012

La reforma laboral, 'un atac frontal' a les dones

El PSOE i els sindicats CCOO i UGT han coincidit avui que la reforma laboral és un "atac frontal" als drets de les dones, que tindrà com a conseqüència "expulsar-les del mercat laboral" en ser les més afectades pels canvis introduïts en els contractes a temps parcial.

En concret, han subratllat la seva preocupació pel fet que la reforma acabi amb la pròrroga indefinida que tenia la renovació dels convenis col · lectius, ja que es tracta de l’àmbit en què es feien efectives la majoria de les mesures de conciliació i igualtat previstes amb la Llei d’Igualtat.

Així ho han expressat avui en roda de premsa la secretària d’Igualtat del PSOE, Purificació Causapié, la secretària per a la Igualtat d’UGT, Almudena Fontecha, i la secretària de la Dona de CCOO, Carmen Bravo, després de reunir durant més d’una hora.

Segons la nova reforma laboral, després de finalitzar la vigència d’un conveni col · lectiu hi haurà un termini de dos anys perquè empresaris i sindicats fixen la seua renovació i, si no arriben a un acord, s’aplicarà el conveni col · lectiu de l’àmbit immediatament superior o, en cas de que no existeixi, l’Estatut dels Treballadors.

"Aquesta reforma aplica la flexibilitat només en favor dels empresaris i no dels treballadors", ha subratllat Causapié en referència, per exemple, a la possibilitat que l’empresari decideixi canvis d’horari i torn, i exigeixi fer hores extres als empleats amb contracte parcial.

Durant la reunió, CCOO i UGT han demanat al PSOE que inclogui l’argument de la desigualtat contra les dones com a causa d’inconstitucionalitat per considerar que la reforma atempta contra els articles 9 i 14 de la Constitució, proposta que el Partit Socialista s’ha compromès a "estudiar amb deteniment".

Per a CCOO, la reforma "fa el contrari del que mana la Constitució i trenca l’equilibri entre els agents socials i els empresaris" i resultarà en la "expulsió" de la dona del mercat laboral, ha apuntat Bravo.

Veure en línia : Levante

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: