Webs Locals

Agenda de Rubí [+]

Avui és: 20-01-2019
>
<
Gener'19
llmamejovessum
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Web local Rubí

La Sala Neus Català homenatja les dones sindicalistes

dijous 15 de maig de 2014

La Sala Neus Català homenatja les dones sindicalistes

La Sala Neus Català ha inaugurat aquest dimarts l’exposició “Dones sindicalistes”, cedida per l’Institut Català de les Dones. Una desena de panells que es podran visitar fins el 4 de juny dins del cicle que l’espai dedica aquest mes de maig a les relacions laborals.

L’exposició pretén mostrar el paper de les dones com a part fonamental de les transformacions socials, especialment, des de l’àmbit obrer i sindical.

La inauguració ha comptat amb una presentació a càrrec de la responsable a Rubí de Comissions Obreres (CCOO), Montserrat Malé Solè, que creu que aquest tipus d’iniciatives ajuden “a posar de relleu els drets de les dones treballadores”. Uns drets que s’han assolit amb esforç i que ara, segons Malé Solè, “s’estan perdent per culpa de les polítiques socioeconòmiques dels governs de dretes”. La sindicalista ha apuntat a la darrera Reforma Laboral com un dels culpables d’aquest retrocés.

El cicle de maig de la Sala Neus Català, coincidint amb el Dia Internacional del Treballador, està estretament lligat a la lluita obrera i les relacions laborals. Però, alhora, algunes de les activitats programades, com és el cas de l’exposició “Dones Sindicalistes” comparteixen el punt de vista de l’òptica femenina. Segons una de les responsables de l’espai, Ànnia García, “la visió de gènere sempre estarà present a la Sala Neus Català”.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: