Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
#womanlidertic : Breus

La tecnologia europea necessita més dones

dimarts 30 d'abril de 2013

La tecnologia europea necessita més dones

Només 29 de cada 1.000 dones amb diploma universitari a Europa estan titulades en tecnologies de la informació. I d’aquestes 29, només 4 treballa en sectors com la informàtica o les telecomunicacions. Les comissions parlamentàries d’Indústria, Recerca i Energia i de Drets de la Dona i Igualtat de Gènere organitzar un debat sobre la qüestió el passat 25 d’abril, dia de la dona en les tecnologies de la informació i la comunicació.

Els estereotips sexistes, la responsabilitat de les empreses per impulsar el canvi, les millors fórmules per promoure el talent de les dones i els avantatges que suposa per a les empreses disposar de més dones al sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, també conegudes com a TIC, van ser les qüestions que van protagonitzar la sessió.

Només el 30 per cent dels prop de 7 milions de persones que treballen en el secor de les TIC a Europa són dones. Es tracta d’un sector que registra un ràpid creixement, i que crea uns 120.000 llocs de treball cada any. A aquest ritme, el 2015 hi haurà unes 700.000 vacants sense cobrir.

"No hi ha prou dones que treballen en les telecomunicacions i hi ha molt poques en càrrecs directius", ha lamentat Amalia Sartori, l’eurodiputada popular italiana que presideix la comissió d’Indústria, Investigació i Energia del Parlament Europeu.

Els diamants de Marilyn Monroe

"Marilyn Monroe cantava que els diamants són el millor amic per a una dona", va ironitzar l’holandesa Neelie Kroes, vicepresidenta de la Comissió Europea. "Això ja no és veritat", ha emfatitzat abans de subratllar: "Estar qualificada en les TIC és el seu millor amic, i puc garantir que amb tal qualificació els diamants no triguen a arribar".

Font: Europarlament

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: