Webs Locals

Agenda de Terrassa [+]

Avui és: 20-05-2018
>
<
Maig'18
llmamejovessum
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Web local Terrassa

Laboratori d’idees per a les empresàries del programa ’Fem Talent’

dilluns 27 de febrer de 2012

Laboratori d'idees per a les empresàries del programa 'Fem Talent'

La jornada s’adreça a les empresàries i directives de la Xarxa de Parc Científics i Tecnològics de Catalunya. Les 27 participants han avaluat l’impacte de la iniciativa en la seva trajectòria personal i professional.

Think tank és una expressió anglesa que es pot traduir com a comitè de savis, centre de pensament o laboratori d’idees. El Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, Orbital 40, ha acollit aquest divendres la jornada Think Tank Fem Talent. Està adreçada a les empresàries i directives de la Xarxa de Parc Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT).

Les 27 dones que van participar en el programa de visibilització del talent femení Fem Talent s’han retrobat per avaluar l’impacte de la iniciativa en la seva trajectòria personal i professional i per consolidar les seves relacions com a grup i endegar projectes. I és que la jornada inclou una xerrada formativa sobre identitat digital a Internet, però l’objectiu principal de la trobada és afavorir la posada en marxa de projectes comuns.

La tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Carme Labòria, ha recordat la importància de teixir xarxa per sortir de la crisi: "Jo penso que hem d’aprofitar aquesta manera de treballar que tenim a la nostra ciutat, teixir xarxes per poder tirar endavant i sortir d’aquesta crisi que ens està impactant tan fortament.”

Fem Talent és un projecte promogut per la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya, finançat per la Generalitat i la Unió Europea. L’Ajuntament de Terrassa i Orbital 40 i altres empreses de la ciutat van participar, promovent debats i projectes sobre la gestió del temps i la igualtat d’oportunitats.

Veure en línia : Terrassa Digital

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: