Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 25-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Cultura : Breus

Laura Borràs serà la nova directora de la Institució de les Lletres Catalanes

dijous 10 de gener de 2013

Laura Borràs serà la nova directora de la Institució de les Lletres Catalanes

Ahir es va constituir el nou consell Assessor de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). Després de l’anunci del cessament de l’exdirector de la institució, Oriol Izquierdo, el conseller de Cultura Ferran Mascarell ha proposat avui un nou nom per dirigir l’entitat. El nom escollit és el de la professora Laura Borràs. Després d’haver escoltat l’opinió del Consell Assessor, Mascarell elevarà la proposta al govern, que serà qui nomenarà Borràs.A més, Mascarell proposarà la continuïtat de Francesc Parcerisas com a degà de la Institució, nom que haurà d’aprovar el president de la Generalitat.

El conseller de Cultura ha posat de relleu "el profund coneixement de la literatura catalana, tant de la història de la literatura com de l’actual, que té Laura Borràs, i la qualitat en la gestió que ha demostrat en l’organització de commemoracions i actes de reconeixement al patrimoni literari català i d’una manera molt especial el domini en l’aprofitament de les noves tecnologies per obtenir projecció local i global del patrimoni literari català.

Laura Borràs Castanyer (Barcelona, 1970) és llicenciada en Filologia Catalana i doctora cum laude en Filologia Romànica, i és professora de la Universitat de Barcelona, a més de dirigeix un grup de recerca lligat a les comunicació 2.0. Durant l’any 2012, Borràs ha estat la comissària de l’Any centenari Sales, Calders, Tísner organitzat per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona. El poeta, traductor, crític literari, i professor Francesc Parcerisas és degà de la Institució de les Lletres Catalanes des de l’octubre de 2010. Parcerisas ja va ser prèviament director de l’entitat, entre 1998 i 2004.

L’encàrrec de Ferran Mascarell a la ILC és que es millori la projecció del conjunt del patrimoni literari, es reforci el paper de la institució en les commemoracions culturals i d’escriptors, que es difongui la creativitat dels escriptors, es repensin els ajuts a la creació, es busquin aliances amb altres entitats culturals i s’utilitzin eines modernes per a tot això.

Veure en línia : Ara

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: