Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Cerdanyola del Vallès [+]

Avui és: 20-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

PARAULES CLAU

Laura Soria convocada amb la selecció catalana mini de bàsquet

dijous 1 de març de 2012

Laura Soria convocada amb la selecció catalana mini de bàsquet

La jugadora de Cerdanyola, en la les files de la Joventut Esportiva de Terrassa, defensarà els colors de la selecció catalana de bàsquet mini que disputarà el Campionat d’Espanya.

Laura Soria García ha estat seleccionada amb la selecció catalana de bàsquet mini per disputar el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. Després d’un llarg periple selectiu, el seleccionador Enric González i el seu equip tècnic han encabit a la jugadora de Cerdanyola dins el grup que participarà en el Campionat d’Espanya de bàsquet mini que es disputarà a San Fernando (Cádiz). L’esdeveniment es desenvoluparà des del dissabte 31 de març al dimecres 4 d’abril.

El llistat definitiu del combinat mini femení dirigit pel seleccionador Enric González al capdavant, juntament amb Cristina Ibáñez i Laura Blanco com ajudants, està format per 12 jugadores: Laura Piera i Marina Urbea (Basket Almeda), Paula Carmona i Júlia Polo (CB Cornellà), Mireia Amigó i Sònia Sardà (Femení Sant Adrià), Maria Marroco i Laura Soria (JE Terrassa), Anna Palma (AE Sedis Bàsquet), Clara Masdeu (CB La Selva), Raquel Ferrer (CB Lleida) i Aina Corbera (CE Sant Nicolau). Les tres reserves seran Júlia Miró (Basket Almeda), Helena Font (CB Cornellà) i Sofia Lagomazzini (Femení Sant Adrià).

Laura Soria per tant serà una altra cerdanyolenca que hi participarà en aquest campionat. L’any passat va ser Gemma Comadran, a les hores en les files del CB Femení Cerdanyola, la que va participar amb la selecció catalana.

Veure en línia : Cerdanyola.Info

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: