Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Societat : Breus

Les cases d’acollida atendran els casos de maltractament més greu en 24 hores

dimarts 18 de juny de 2013

Les cases d'acollida atendran els casos de maltractament més greu en 24 hores

Les víctimes de maltractament en risc rebran assistència en cases d’acollida en un termini de 24 hores, segons es recull en l’Estratègia contra la violència masclista, aprovada avui pel Govern i les comunitats autònomes.

En la Conferència Sectorial d’Igualtat, presidida per la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Ana Mato, els representants de les comunitats s’han compromès a signar, en quatre mesos, un protocol de derivació, que es regeixi per criteris d’atenció personalitzada , per facilitar l’atenció a les víctimes en els diferents punts de la geografia nacional.

Per a això es crearà una nova Xarxa Nacional de Centres d’Acollida que integrarà els centres d’emergència, les cases d’acollida, els pisos tutelats existents a les comunitats autònomes, de manera que es pugui donar cobertura als diferents nivells d’atenció.

El secretari d’Estat de Serveis Socials i Igualtat, Juan Manuel Moreno, ha detallat, en roda de premsa, els aspectes més rellevants de l’Estratègia, que inclou 258 mesures amb una dotació de 1.539 milions d’euros, i que ha qualificat de "fet històric ".

El text preveu també mesures com l’extensió de la llibertat vigilada per als maltractadors condemnats que surtin de la presó, a més d’un protocol en el qual s’està treballant amb Institucions Penitenciàries per estendre l’ús dels braçalets per vigilar el compliment de les mesures de allunyament durant els permisos penitenciaris.

El projecte preveu, per primera vegada a Espanya, un protocol sanitari específic contra la mutilació genital femenina i la posada en marxa d’una finestreta única per a les víctimes de violència masclista a nivell autonòmic, ha explicat Moreno.

Font: Público

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: