Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Drets : Breus

Les dones a les quals es nega l’avortament tripliquen el risc de caure en la pobresa després parir

dijous 16 de gener de 2014

Les dones a les quals es nega l'avortament tripliquen el risc de caure en la pobresa després parir

L’avortament és un tema molt delicat que , tot i les traves que alguns procuren imposar, ha rebut força atenció per part de la ciència mèdica . No obstant això , tot just sabem res sobre els avortaments que no han tingut lloc , és a dir , sobre les conseqüències del part per a una dona que va voler interrompre el seu embaràs i no va poder.

Amb l’objectiu de cobrir aquest buit , un grup d’investigadores de la Universitat de Califòrnia a San Francisco ( UCSF ) porta vuit anys estudiant a dones que no van aconseguir avortar encara volien i finalment van haver de donar a llum . Aquest treball, que segueix en marxa i es denomina Turnaway Study ( " estudi del rebuig" ) , ofereix un dur retrat sobre la realitat d’aquestes mares : una de les conclusions més impactants és que les dones que van voler avortar i no van poder multipliquen notablement el risc de passar penúries econòmiques .

"Les probabilitats de caure en la pobresa es multipliquen per tres al cap de dos anys" , concreta per Matèria la principal investigadora del projecte Turnaway , Diana Greene Foster . "Les dones a qui se’ls nega un avortament desitjat són molt més propenses a viure sota els límits de la pobresa dos anys després. Curiosament , mostren un gran augment de l’ús de l’assistència pública , com cupons d’aliments i altres suports financers , però no són suficients per compensar l’arribada d’un membre addicional de la unitat familiar " , explica Foster .

Essencialment , el que passa és que la principal raó per la qual les dones van a una clínica a interrompre el seu embaràs als EUA són els diners , perquè no tenen recursos econòmics suficients per mantenir un fill . " Elles sabien que no podien permetre un nen i resulta que tenien raó " , resumia en una entrevista recent a Propublica Tracy Weitz , que fins ara dirigia el grup de salut reproductiva de la USCF . Només el 9 % d’aquestes dones va donar en adopció al seu fill . Tenir un fill és car i són moltes les mares que , a més , en comptar amb aquesta càrrega tenen problemes per mantenir una feina mentre tenen cura d’un nadó .

Font: Eldiario.es

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: