Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Emprenedores : Breus

Les dones continuen infrarepresentades en els llocs de decisió

dijous 6 de juny de 2013

Les dones continuen infrarepresentades en els llocs de decisió

Fa un any, la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Ana Mato, va presentar el distintiu "Igualtat en l’Empresa", com a reconeixement als esforços i progressos de les companyies que equiparen a dones i homes en l’entorn laboral. Avui són ja 62 empreses les que han obtingut la distinció, per les seves polítiques pioneres en igualtat. La ministra ha inaugurat la Xarxa que han format aquestes companyies, una iniciativa única de caràcter estatal, que té per objecte fomentar i facilitar a les organitzacions l’intercanvi de bones pràctiques i informació, així com servir d’estímul i exemple per a altres companyies.

La ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Ana Mato, ha assenyalat que aquesta iniciativa suposa "un pas més amb el qual el Govern avança en el seu compromís amb la igualtat real d’oportunitats entre dones i homes" i, alhora, demostra "la implicació de les empreses espanyoles en la consecució d’aquest objectiu tan necessari per al conjunt de la societat".

A través de la Xarxa, a més, s’organitzaran seminaris tècnics presencials, com el celebrat avui al Ministeri, sota el títol "Les dones en llocs de responsabilitat en l’àmbit laboral". Així mateix, les empreses comptaran amb un espai específic a la pàgina web del Ministeri, des del qual es publicitaran i difondran les seves activitats i bones pràctiques. Alhora, aquest espai facilitarà la implicació de les empreses en altres actuacions en la matèria, liderades pel Departament.

(...) Font: compromiso rse

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: