Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 27-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Emprenedores : Breus

Les dones continuen infrarepresentades en els llocs de decisió

dijous 6 de juny de 2013

Les dones continuen infrarepresentades en els llocs de decisió

Fa un any, la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Ana Mato, va presentar el distintiu "Igualtat en l’Empresa", com a reconeixement als esforços i progressos de les companyies que equiparen a dones i homes en l’entorn laboral. Avui són ja 62 empreses les que han obtingut la distinció, per les seves polítiques pioneres en igualtat. La ministra ha inaugurat la Xarxa que han format aquestes companyies, una iniciativa única de caràcter estatal, que té per objecte fomentar i facilitar a les organitzacions l’intercanvi de bones pràctiques i informació, així com servir d’estímul i exemple per a altres companyies.

La ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Ana Mato, ha assenyalat que aquesta iniciativa suposa "un pas més amb el qual el Govern avança en el seu compromís amb la igualtat real d’oportunitats entre dones i homes" i, alhora, demostra "la implicació de les empreses espanyoles en la consecució d’aquest objectiu tan necessari per al conjunt de la societat".

A través de la Xarxa, a més, s’organitzaran seminaris tècnics presencials, com el celebrat avui al Ministeri, sota el títol "Les dones en llocs de responsabilitat en l’àmbit laboral". Així mateix, les empreses comptaran amb un espai específic a la pàgina web del Ministeri, des del qual es publicitaran i difondran les seves activitats i bones pràctiques. Alhora, aquest espai facilitarà la implicació de les empreses en altres actuacions en la matèria, liderades pel Departament.

(...) Font: compromiso rse

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: