Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 16-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Societat : Breus

Les Dones del Carbó ’commemoren a Madrid l’arribada de la marxa negra

dimecres 10 de juliol de 2013

Les Dones del Carbó 'commemoren a Madrid l'arribada de la marxa negra

Les Dones del Carbó ’d’Astúries, Lleó i Aragó commemoraran a Madrid el proper dissabte, dia 13 de juliol, l’aniversari de l’arribada de la marxa negra. "Volem que ningú s’oblidi de nosaltres, perquè seguim en la mateixa situació que fa un any", ha explicat aquest dimecres Esperança Castañón, una de les impulsores de la trobada.

Les dones asturianes tenen previst arribar a Madrid en, almenys, dos autobusos. Els veïns que vulguin participar en el viatge es poden inscriure a través de l’associació ’Dones del Carbó’. El preu del bitllet és de 1,50 euros per persona. A la capital, està previst que realitzin dues marxes i han preparat un programa amb la col · laboració d’altres col · lectius, com "Stop Desnonaments" i assemblees del 15-M, entre d’altres. La primera marxa sortirà de Rivas Vaciamadrid a les 10.00 hores i arribarà al migdia a Vallecas.

Allà hi haurà un programa reivindicatiu i cultural. A les 18.00 hores està convocada una nova marxa, des del Pont de Vallecas fins Sol Mieres també s’unirà als actes de commemoració de l’arribada de la marxa negra a Madrid. Sota els lemes ’#13JSOS Mineria’ i ’Toos miners, toos uniu-vos’, el Comitè per la Unitat Obrera (CUO) de l’Cabal ha convocat una manifestació que començarà a les sis de la tarda al monument al miner, enfront del Campus de Barredo. La protesta acabarà amb un concert de ’Spanta la Xente’ al parc Jovellanos.

Veure en línia : 20 minutos

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: