Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 25-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Dones en Xarxa
Còctels Blocs amb Eli Vivas

"Les dones lideren el periodisme de dades"

divendres 20 de juny de 2014

"Les dones lideren el periodisme de dades"

Eli Vivas, periodista i la nostra darrera convidada al Còctels & Blocs, pensa que el periodisme de dades, un dels nous reptes del periodisme i de l’accés a les dades és liderat per les dones.

Una relació que no és nova, la de les dones i les xarxes, la del poder d’internet per cercar, difondre; ir avançar així a les tradicionals redaccions dels diaris, potser el primer pas cap al periodisme de dades va ser el de la Infografia, camp en el que ella és especialista d’acreditada experiència, per cert.

La difícil (per no dir impossible) conciliació de les periodistes (per què sempre hem de concilar les dones? va apuntar la presidenta de Dones en Xarxa, Lourdes Muñoz) fa que la xarxa esdevingui una eina ideal. "Les dones periodistes tenen un futur prometedor gràcies a les xarxes.", va apuntar Eli Vivas

A més, les dones tenim i mantenim una relació privilegiada amb la xarxa, "Les mares ens han ensenyat eines molt bàsiques per construir la comunicació emocional: ens vàrem ensenyar a teixir, una agulla i anar lligant punts, connectar ens ha passat de generació en generació. I a fer xarxes, el networking. Les dones no necessitem cap estructura organitzativa si volem fer un projecte.", va concloure la convidada.

Un món, el del periodisme masculinitzat malgrat la presència de les dones: "A la carrera, la majoria són dones i després quan arribes a les redaccions s’inverteix la tendència i hi ha més homes".

De fet, les informacions són masculinitzades "però si mires més amb lupa, t’adones que les informacions no són amb biaix feminista, els continguts els escullen homes, les portades".

Eli Vivas, ens va recomanar tres bones eines per a les infografies, per a la visibilització dels continguts:

- Infogram

- Data Wrapper

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: