Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

Les dones membre del Consell de la Xura demanen que es permeti conduir a les dones

dijous 10 d'octubre de 2013

Les dones membre del Consell de la Xura demanen que es permeti conduir a les dones

Les dones membre del Consell de la Xura , un influent òrgan que assessora el rei Abdul · là , han proposat que es permeti a les dones del país conduir , reptant una tradició mantinguda pel clergat conservador del regne .

El Consell és el més semblant que l’Aràbia Saudita té a un Parlament , si bé els seus membres no són elegits , sinó designats pel rei i no poden elaborar lleis , sinó només emetre recomanacions . No obstant això , aquestes recomanacions sovint s’han avançat a reformes .

Els conservadors saudites consideren que permetre que les dones condueixin encoratjaria que ambdós sexes es barregin en públic i per tant posaria en perill la moral pública , però és una petició important de moltes dones , que ara depenen de costosos conductors per poder fer les seves tasques quotidianes .

En realitat no hi ha una llei específica a l’Aràbia Saudita que impedeixi a les dones conduir , però no poden sol · licitar permisos de conduir i anteriorment han estat detingudes per càrrecs relatius a l’ordre públic o per protestes polítiques després posar-se darrere del volant .

Hanan al Ahmadi , una de les 30 dones designades pel rei Abdul · là per al Consell el passat mes de gener, ha considerat que la qüestió de permetre a les dones conduir es va plantejar el dimarts , aparentment de forma espontània , durant discussions sobre l’actuació del Ministeri de Transport .

Font: Europa Press

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: