Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Història : Breus

Les dones pilots de la II Guerra Mundial són reconegudes després de dècades

dijous 2 de gener de 2014

Les dones pilots de la II Guerra Mundial són reconegudes després de dècades

( CNN ) - Quan era una jove que vivia a uns quilòmetres de l’aeroport O’Hare , als afores de Chicago , Lorraine Rodgers estava fascinada amb l’aviació .

Era principis de la dècada de 1940 , una dècada abans , Amelia Earhart s’havia tornat la primera dona que volava en solitari i sense escales a través de l’oceà Atlàntic . Charles Lindbergh ho havia fet uns anys abans .

" Llegia cada paraula que podia sobre ells i el que feien " , recorda Rodgers , que avui té 93 anys . "Volia volar" . Rodgers va aconseguir una ocupació per pagar les lliçons de vol . El 1942 , va llegir al diari sobre un programa experimental per capacitar dones pilots per a tasques dins d’Estats Units amb l’objecte que els homes poguessin lluitar a l’estranger .

Rodgers , qui llavors tenia 21 anys , es va afanyar a enrolar i es va parar en les puntes dels peus per complir amb els requisits d’alçada . Entrenava l’alba al vespre , set dies a la setmana al Camp Avenger en Sweetwater , Texas , per tal de incorporar-se al programa de Pilots de Servei femeniles de la Força Aèria ( WASP , per les sigles en anglès ) . Més tard es va mudar a la qual tornaria seva base permanent : el Camp Love , als afores de Dallas ; va avions militars a tots els racons del país durant dos anys .

" Anàvem a les plantes , a les fàbriques oa les bases i recollíem certs avions, els portàvem a on havien d’anar ", explica. Sovint era una feina bruta . " Estàvem greixoses i cobertes amb sorra per volar sobre el desert . No era gens glamurós " .

El Dia d’Any Nou se celebrarà a aquestes pilots pioneres amb una carrossa en la desfilada de les Roses a Pasadena , Califòrnia , com a part d’un esforç per dirigir l’atenció cap a una part sovint ignorada de la història dels Estats Units .

(...)

Font: CNN

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: