Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 16-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Esports : Breus

Les dones, protagonistes

dijous 2 de gener de 2014

Les dones, protagonistes

Mireia Belmonte ocupa avui, amb tot mèrit, la portada de Mundo Deportivo. És una de les grans esportistes espanyoles que han protagonitzat un 2013 en què , tot i la terrible crisi , les dones han sabut ser protagonistes a nivell mundial. Han estat a l’ altura d’un Rafa Nadal que ha tornat al N º 1, Fernando Alonso que segueix en l’elit de la F1, sense oblidar-se de la generació d’or del futbol hispà ’made ​​in Masia’.

Al costat de la ondina badalonina ha estat la mallorquina Melani Costa. I menció especial mereixen les ’ sirenes ’ de la sincro amb Ona Carbonell al capdavant que han estat capaços d’aguantar el pal de l’adéu d’Andrea Fuentes i la ’ cap ’ Anna Tarrés .

Menció a part mereixen les waterpolistes de Miki Oca que han estat senzillament les millors a nivell de selecció , amb un or mundial històric només un any després de la seva eclosió olímpica , i també els èxits del CN Sabadell , campió de tot , començant per la Champions League femenina .

Les dones han estat protagonistes en l’esport d’elit , però també en l’amateur . Només cal veure qualsevol carrera popular o activitat esportiva en què la presència femenina és notable . Veure com 20.000 dones han participat a la Sant Silvestre vallecana és una dada a tenir en compte . El Segle XXI serà d’elles .

L’any 2014 que va començar ahir té diversos reptes importants per a elles i ells , amb el Mundial de bàsquet , el de ciclisme i l’Europeu d’hoquei patins organitzats en territori espanyol , la Copa del món al Brasil , l’Europeu de natació a Berlín i el d’atletisme a Zuric. I no hi ha dubte que les noies seguiran donant moltes alegries.

Font: MundoDeportivo

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: