Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Emprenedores : Breus

Les dones que lideren empreses afavoreixen el seu rendiment econòmic i innovador

dimecres 4 de desembre de 2013

Les dones que lideren empreses afavoreixen el seu rendiment econòmic i innovador

El determinant paper de la dona empresària que fa a factors com el rendiment econòmic o com la innovació han estat algunes de les conclusions del V Fòrum Mediterrani de Dones Empresàries , segons publica AFAEMME , entitat organitzadora de l’esdeveniment juntament amb ASCAME ( Associació de Cambres de Comerç i indústria del Mediterrani) i la Cambra de Comerç , Indústria i Navegació de Barcelona.

Celebrat en el marc de la VII Setmana Mediterrània de Líders Econòmics , l’esdeveniment va tenir lloc el passat 22 de novembre a la Casa Llotja de Mar de Barcelona . Segons ha manifestat la presidenta de AFAEMME , Maria Helena de Felipe Lehtonen altres conclusions rellevants han estat que les dones tenen un vincle emocional amb els diners que les fa menys propenses al risc , si bé l’obtenció de finançament per a les emprenedores un dels problemes més significatius per iniciar les seves proyectos.El Fòrum va comptar , entre d’altres participants , amb la vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya , Joanna Ortega , el president de la Cambra de Comerç , Indústria i Navegació de Barcelona , Miquel Valls , així com Francina Vila , regidora de Dones i Drets Civils de l’ Ajuntament de Barcelona; Najoua Attia , presidenta de la Comissió de Dones Empresàries de ASCAME , i Fathallah Sijilmassi , secretari general de la Unió pel Mediterráneo.

Sally Arkley, directora de la Women Business Development Agency (WBDA) de l’ Regne Unit, va intervenir sobre la importància de la consolidació i del creixement de les pimes com a motors del desenvolupament econòmic de la regió.

Per la seva banda, Ángela di María , de Banca di Itàlia , va analitzar la problemàtica de l’accés al finançament des d’una perspectiva de gènere i va plantejar el debat de si les finances islàmiques suposen una oportunitat per a la dona empresaria.

A aquest respecte, AFAEMME assenyalar en les seves conclusions que les institucions financeres haurien de llançar productes financers específicament adaptats a la dona. Només el 8% dels préstecs concedits a la regió MENA són per a pimes. Així mateix, una interpretació errònia de l’Islam ha conduït a una exclusió de la dona de l’àmbit financer. El sistema financer Mediterrani pot canalitzar els recursos a les empreses productives però cal incidir en una major rapidesa en la concessió dels crèdits.

(...)

Font: Denoticias

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: