Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Societat : Breus

Les dones rendeixen més que els homes a les aules

dimarts 5 de novembre de 2013

Les dones rendeixen més que els homes a les aules

La seva presència és ja majoritària en tots els nivells de formació universitària , de fet , la proporció de dones s’incrementa en tots els títols superiors fins situar-se al 59,1% de mitjana. No és l’única dada d’augment , perquè segons apunta el Sistema Universitari Espanyol les dones obtenen , a més , millor nota mitjana en els seus expedients universitaris amb un 7,04 enfront del 6,94 dels homes . "Les dades representen una bona notícia per al sector de la formació a Espanya " , afirma Fernando Tojo , Director d’ Aprèn Business School i expert en temes de formació . Que la dona augmenti la seva presència és positiu ja que demostra l’alt nivell de qualitat que les universitats i escoles de negoci tenen a tot Espanya .

Entre les carreres més sol · licitades pel sector femení destaca el Periodisme , així ho confirma l’últim informe de la Federació d’Associacions de Periodistes d’Espanya ( FAPE ) , on mostren que a les facultats de Periodisme espanyoles un 70 % de l’alumnat són dones . Segons dades de l’Informe de Sistema Universitari Espanyol les branques universitàries més demandades per les dones són Ciències de la salut amb el 70,5% estudiants femenines , Ciències Socials i Jurídiques , situant-se en el 61 %, i Arts i Humanitats arribant al 62% . I pel que fa a estudis superiors com Màsters , les dones s’inclinen més , també , per màsters relacionats amb Ciències de la Salut , situant-se en el 68,7 %, seguit d’Arts i Humanitats que arriba al 62,3% .

La presència creixent de la dona en diferents disciplines d’estudi es reflecteix posteriorment en el món laboral i fins i tot en l’esportiu . Els últims JJOO de Londres 2012 van servir per demostrar que les dones guanyen , percentualment , més medalles que els homes . A la delegació espanyola les dones representaven un total del 40,42% dels esportistes , però van aconseguir el 65 % de les medalles obtingudes .

Com a mostra que les dones treuen millors notes que els homes i rendeixen més a les aules , són els últims resultats per a les places convocades al MIR pel Ministeri de Sanitat , i en què les dones encapçalen la llista ja que les set millors notes que s’han obtingut han correspost a dones .

(....)

Veure en línia : La Opinión

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: