Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Política : Breus

Les dones seran les protagonistes de les legislatives als EUA amb Hillary en la ment de tots

dilluns 26 de maig de 2014

Les dones seran les protagonistes de les legislatives als EUA amb Hillary en la ment de tots

És el nom d’una dona , Hillary , el que sobrevola les eleccions presidencials dels EUA de 2016 , però en les legislatives d’aquest novembre els cada vegada més nombrosos rostres femenins entre els candidats seran ja protagonistes .

El primer a ser conscient del paper fonamental que tindran les dones en els pròxims comicis és el mateix president Barack Obama, que en les últimes setmanes ha donat una empenta a la seva estratègia per tornar a cridar l’ atenció del vot femení , sobretot el de la dona treballadora i independent .

Obama signa dos decrets per promoure el salari equitatiu entre homes i dones

Incapaç de demanar el suport republicà per legislar sobre increments salarials de qualsevol tipus , Obama va firmar dos decrets per promoure el salari equitatiu entre homes i dones al país i ha advertit en nombroses ocasions que el futur dels Estats Units depèn de quin sigui el futur de les dones nord-americanes .

Els demòcrates són conscients de la dificultat que és mobilitzar els seus votants en les eleccions legislatives de meitat de mandat , i reconeixen que el seu electorat , fonamentat en joves , treballadors i dones solteres , és més reticent a acudir a les urnes en aquest tipus d’ocasions .

"Per fer encara més , hem de alliberar el poder de les dones en la nostra economia ja que , com el president Obama ens ha recordat , quan les dones tenen èxit , els Estats Units tenen èxit" , va repetir aquest cap de setmana la líder de la minoria demòcrata a la Cambra de Representants i una de les legisladores més reconegudes al país , Nancy Pelosi .

Les dades estan sobre la taula : les dones solteres, fidels votants demòcrates - dos terços d’elles van votar per Obama el 2012 - , representen al voltant del 25 % de l’electorat als Estats Units , i la seva presència creix , mentre la taxa de matrimonis disminueix - el 70% de l’electorat republicà està casat - .

No obstant això , tot i tenir clar a qui votar , els costa molt més acostar-se a les urnes . I és que entre 2008 i 2010 , la participació de la dona independent es va reduir en prop de 20 punts , i entre 2012 i 2014 s’espera una reducció similar segons dades de l’Oficina del Cens .

Així , de manera inevitable , les dones s’han convertit en l’objectiu número u dels partits .

" EMILYs List " és la major organització del país , entre els demòcrates , dedicada a reclutar , entrenar i donar suport a dones en la política nord-americana a tots els nivells de representació .

" EMILY s List dóna suport a les candidatures de dones i es compromet amb les dones votants , ja que són clau per als demòcrates per guanyar el 2014 ", explica a Efe el seu portaveu nacional , Marcy Tech , que sobretot insisteix que no hi ha un altre grup demogràfic que pugui tirar endavant alguns dels temes clau per als Estats Units .

"Les dones demòcrates són clau tant per donar forma com per fer avançar una agenda que millori ( la vida ) de les dones i les famílies . Amb aquest tipus d’assumptes crítics que enfronta la nostra nació , com aconseguir la mateixa remuneració per la mateixa feina , l’augment del salari mínim i l’ampliació de l’accés a l’atenció sanitària i l’educació, les veus de les dones són absolutament vitals per fer les coses ", ha afegit. (...)

Font: Información

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: