Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

Les dones surten a conduir a l’Aràbia Saudita tot i que el regne ho prohibeix

dilluns 28 d'octubre de 2013

Les dones surten a conduir a l'Aràbia Saudita tot i que el regne ho prohibeix

Algunes dones es van gravar a si mateixes conduint en diferents ciutats de l’Aràbia Saudita aquest dissabte desafiant les advertències del Govern, que ha amenaçat de perseguir aquelles que participin en la campanya contra la prohibició que les dones portin vehicles en el regne.

D’altra banda, els organitzadors de la campanya van comunicar que altres dones van optar per no sortir de casa, després de rebre amenaces d’homes que deien pertànyer al Ministeri d’Interior.

La policia va establir controls de trànsit en algunes parts de Al-Riyad i les patrulles policials van augmentar la seva presència als carrers de la capital . Mentre cinc vídeos de dones conduint van ser publicats en les xarxes socials de Youtube i Twitter , un dels organitzadors de la campanya ha comentat que coneixia " a moltes dones que han conduït aquest matí ( per aquest dissabte) " i que " els vídeos es penjarien més tard ".

Tot i que el rei Abdul · là de l’Aràbia Saudita ha impulsat algunes reformes a favor de l’educació i l’ocupació per a les dones , el mandatari tracta de no crear confrontacions amb els clergues més conservadors . Les protestes de qualsevol tipus són il · legals a l’Aràbia Saudita i les demandes públiques per canvis polítics i socials s’han interpretat tradicionalment com una falta de respecte a l’autoritat de la dinastia Al - Saud .

Font:20minutos.es

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: