Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Emprenedores : Breus

Les empreses de dones " aguanten més"

dimecres 23 d'abril de 2014

Les empreses de dones " aguanten més"

La consellera d’Igualtat, Salut i Polítiques Socials, María José Sánchez Rubio, va acudir ahir a la inauguració a Còrdova d’unes jornades entre empresàries participants en el programa Hipatia, que promou l’Institut Andalús de la Dona, on va subratllar la importància de l’emprenedoria femení a Andalusia i ha assenyalat que el 46% de les ocupacions de l’economia social estan actualment ocupats per dones, que al seu torn treballen en 57 associacions d’empresàries.

Sánchez Rubio va animar les dones a impulsar noves fórmules de consolidació del teixit empresarial andalús i a "aprofitar els coneixements , habilitats i experiències d’empresàries que han tingut èxit en els seus negocis per transmetre’ls a altres dones que estan començant " . Segons la consellera , " la crisi està castigant especialment l’ocupació femenina , el que està augmentant cada vegada més la bretxa de gènere".

Tot i això , ha assegurat que són les empreses creades per dones ( 140.000 emprenedores a Andalusia ) les que "aguanten més" i són " les que millor estan resistint la crisi" , ja que , ha recalcat , "important no només és crear una empresa sinó mantenir-la i elles estan tenint més constància que ells, potser perquè les dones tenen molta més capacitat per aguantar aquests primers anys de dificultats". El projecte Hipatia posa en contacte a dones joves emprenedores ia empresàries amb experiència que es formen de manera conjunta per assegurar els seus llocs de treball.

Font: DiarioCordoba

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: