Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

Les forces de seguretat iraquianes torturen i abusen de les dones detingudes

dilluns 10 de febrer de 2014

Les forces de seguretat iraquianes torturen i abusen de les dones detingudes

Les forces de seguretat iraquianes detenen il · legalment a milers de dones i sotmeten a moltes d’elles a tortures i maltractaments , com ara l’amenaça d’abusos sexuals , segons va denunciar dijous l’ONG Human Rights Watch ( HRW) en un informe .

Moltes dones són detingudes durant mesos o fins i tot anys sense càrrecs abans tan sols de veure un jutge , va dir l’ONG , que afegeix que les forces de seguretat sovint les interrogaven sobre les activitats dels seus parents masculins en lloc de sobre els delictes en els que elles estaven implicades .

Sota custòdia , les dones van descriure haver estat patejades , penjades breument i colpejades en les plantes dels peus , haver rebut descàrregues elèctriques i ser amenaçades amb atacs sexuals per part de les forces de seguretat durant els interrogatoris , i fins i tot de ser violades davant dels seus parents i fills .

Aquests abusos han provocat una profunda ira i falta de confiança en la policia iraquiana "" Els abusos de dones que documentem estan en molts sentits al centre de la crisi de l’Iraq " , va assegurar el director de HRW per al Pròxim Orient i el Nord d’Àfrica , Joe Stork , en un comunicat que acompanyava l’informe , titulat : "Ningú està fora de perill : abusos de dones en el sistema de justícia penal de l’Iraq" .

" Aquests abusos han provocat una profunda ira i falta de confiança entre les diferents comunitats de l’Iraq i les forces de seguretat , i tots els iraquians paguen per això ", va dir .

Un portaveu del Ministeri de Drets Humans de l’Iraq va sostenir que els testimonis en l’informe de HRW eren " exagerats " , però ha reconegut que han tingut " comportaments il · legals limitats de forces de seguretat contra dones presoneres " que, va dir , havien estat identificats pels mateixos equips del ministeri .

Aquests equips van enviar els seus informes a les autoritats " demanant portar davant la justícia als qui siguin responsables del maltractament a les presoneres " , va afirmar el portaveu .

L’informe de 105 pàgines està basat en entrevistes amb dones i nenes sunnites i xiïtes empresonades , encara que les sunnites suposen la majoria de les 4.200 dones detingudes en instal · lacions d’Interior i Defensa , va dir HRW .

HRW va qualificar de dèbil i ple de corrupció al sistema judicial iraquià , amb condemnes freqüentment basades en confessions forçades i procediments judicials llunyans als estàndards internacionals .

Font: Público

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: