Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

Les quotes de dones en les empreses alemanyes, la pedra a la sabata de Merkel

divendres 19 d'abril de 2013

Les quotes de dones en les empreses alemanyes, la pedra a la sabata de Merkel

El Bundestag alemany ha rebutjat aquest dijous la introducció de quotes per a les dones en llocs de responsabilitat en les empreses, presentat per l’esquerra i que ha aconseguit dividir el partit de la cap del Govern, Angela Merkel.

Presentat al Bundestag (cambra baixa del Parlament) pels socialdemòcrates de l’SPD i els Verds, el projecte de llei pretenia instaurar una quota obligatòria de dones en els consells d’administració, fins a aconseguir el 40% de representació femenina per 2023, però va ser rebutjada per 320 vots contra 277 a favor.

Fins a l’últim moment, l’oposició esperava ampliar el suport dels diputats i, sobretot de les diputades del camp de Merkel. "Apel · lo a la seva valentia, a la raó i l’honor", els va exhortar Frank-Walter Steinmeier, el cap del grup socialdemòcrata al Bundestag.

Els Verds van arribar a presentar en l’últim moment una versió modificada del projecte, amb un objectiu menys ambiciós, esperant atraure uns 25 dissidents que a principis de setmana amenaçaven de convertir la votació en una humiliació per al Govern. Segons alguns mitjans de comunicació, l’assumpte hagués suposat fins i tot una amenaça per a la pròpia coalició governamental.

(...)

AFP

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: