Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 10-12-2018
>
<
Desembre'18
llmamejovessum
2627282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Ciència : Breus

Les set millors notes del MIR d’enguany corresponen a dones

dimecres 17 d'abril de 2013

Les set millors notes del MIR d'enguany corresponen a dones

Les set millors notes que s’han obtingut en els exàmens per a les places de formació especialitzada MIR han correspost a dones, tal com ha quedat constatat en l’acte de lliurament de les destinacions que ha tingut lloc al Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Aquestes set dones encapçalen la llista dels aprovats per les places convocades per Sanitat per a Metges Interns Residents a la convocatòria 2012-2013, en total 6.389 places, de les quals 6.240 s’ofereixen en règim de residència i 149 d’alumnat, i el 7% del total estan destinades a persones discapacitades. Verónica Rial, de Saragossa, és la primera a la llista i, tal com s’ha dit, no tenia cap dubte a l’hora de la seva elecció, cardiologia a l’hospital madrileny de La Paz, tot i que a última hora li assaltaven alguns dubtes. "Va ser l’únic servei que em va convèncer i vaig sortir amb la sensació que hi anava bé. L’especialitat m’agrada perquè és molt variada", deia contentaVerónica, qui després d’aprovar estar mirant per diferents hospitals espanyols.

Maria Lourdes Vicente, la segona jove a la llista, també ha triat cardiologia, però a l’hospital Gregorio Marañón, de Madrid, del que diu que es va enamorar. "Vaig estar i em vaig enamorar de l’hospital i em vaig dir ... jo em quedo aquí", assenyala Vicente, qui té clar des de segon de carrera que volia estudiar l’especialitat de cardiologia. El seu pare és metge de família i ha arribat a l’acte acompanyada de companyes i amigues, que com ella s’havien examinat el passat mes de febrer. "No aspirava ni molt menys a tant", repetia aquesta jove que ostenta el número dos a la llista de les places.

El tres és Olga Martínez, que ha triat oncologia mèdica a l’hospital Ramón i Cajal, de Madrid, tot i que també va estar a punt d’agafar medicina interna. Al final, després de l’examen, va estar mirant per diferents hospitals i va estar dubtant fins al final, perquè li ha costat bastant prendre la decisió, però finalment ha pres la que ha considerat més indicada. I també exclama: "no m’esperava jo tant!". Aquestes són les tres primeres persones a la llista de places de formació dels MIR i cal arribar fins a la vuitena per trobar el nom i cognoms d’un home.

Xavier, amb el número 30, és un d’aquests nois que ha aconseguit plaça i dels que el tenen "molt clar". Ha triat medicina interna a Guadalajara perquè és d’allà, ha estudiat a Alcalá i ha estat "molt bé en aquest hospital".

Font: Antena3

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: