Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 16-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Ciència : Breus

Les set millors notes del MIR d’enguany corresponen a dones

dimecres 17 d'abril de 2013

Les set millors notes del MIR d'enguany corresponen a dones

Les set millors notes que s’han obtingut en els exàmens per a les places de formació especialitzada MIR han correspost a dones, tal com ha quedat constatat en l’acte de lliurament de les destinacions que ha tingut lloc al Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Aquestes set dones encapçalen la llista dels aprovats per les places convocades per Sanitat per a Metges Interns Residents a la convocatòria 2012-2013, en total 6.389 places, de les quals 6.240 s’ofereixen en règim de residència i 149 d’alumnat, i el 7% del total estan destinades a persones discapacitades. Verónica Rial, de Saragossa, és la primera a la llista i, tal com s’ha dit, no tenia cap dubte a l’hora de la seva elecció, cardiologia a l’hospital madrileny de La Paz, tot i que a última hora li assaltaven alguns dubtes. "Va ser l’únic servei que em va convèncer i vaig sortir amb la sensació que hi anava bé. L’especialitat m’agrada perquè és molt variada", deia contentaVerónica, qui després d’aprovar estar mirant per diferents hospitals espanyols.

Maria Lourdes Vicente, la segona jove a la llista, també ha triat cardiologia, però a l’hospital Gregorio Marañón, de Madrid, del que diu que es va enamorar. "Vaig estar i em vaig enamorar de l’hospital i em vaig dir ... jo em quedo aquí", assenyala Vicente, qui té clar des de segon de carrera que volia estudiar l’especialitat de cardiologia. El seu pare és metge de família i ha arribat a l’acte acompanyada de companyes i amigues, que com ella s’havien examinat el passat mes de febrer. "No aspirava ni molt menys a tant", repetia aquesta jove que ostenta el número dos a la llista de les places.

El tres és Olga Martínez, que ha triat oncologia mèdica a l’hospital Ramón i Cajal, de Madrid, tot i que també va estar a punt d’agafar medicina interna. Al final, després de l’examen, va estar mirant per diferents hospitals i va estar dubtant fins al final, perquè li ha costat bastant prendre la decisió, però finalment ha pres la que ha considerat més indicada. I també exclama: "no m’esperava jo tant!". Aquestes són les tres primeres persones a la llista de places de formació dels MIR i cal arribar fins a la vuitena per trobar el nom i cognoms d’un home.

Xavier, amb el número 30, és un d’aquests nois que ha aconseguit plaça i dels que el tenen "molt clar". Ha triat medicina interna a Guadalajara perquè és d’allà, ha estudiat a Alcalá i ha estat "molt bé en aquest hospital".

Font: Antena3

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: