Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Política : Breus

"Les veus i les preocupacions de les dones poden contribuir a millorar la vida política de l’Afganistan"

dimarts 22 d'abril de 2014

"Les veus i les preocupacions de les dones poden contribuir a millorar la vida política de l'Afganistan"

El representant especial del secretari general de l’ONU per a l’Afganistan , Ján Kubiš , ha subratllat avui la importància de la inclusió i de la participació rellevant de les dones en el procés polític que viu aquest país .

Després de mantenir una reunió amb parlamentàries , Kubiš destacat la implicació que han tingut les dones en les recents eleccions presidencials i provincials en aquest país , celebrades el passat dia 5, tant en qualitat de candidates com d’observadores i treballadores electorals i també dipositant el seu vot .

El representant de l’ONU va assenyalar que, mitjançant aquestes activitats , "les veus i les preocupacions de les dones poden contribuir a millorar la vida política del país" .

" La participació de les dones en la presa de decisions a nivell nacional no només enforteix la representativitat de les institucions de govern sinó que és crucial per millorar els indicadors econòmics i de desenvolupament" , ha recalcat Kubiš , que és també el cap de la Missió de assistència de l’ONU a l’Afganistan ( UNAMA ) .

La reunió amb les legisladores s’emmarca en el mandat que té la Missió de mantenir consultes amb tots els sectors de l’espectre electoral , inclòs líders polítiques i representants de la societat civil.

Kubiš animar les dones a recordar als candidats en les passades eleccions les promeses que van fer durant les seves campanyes de millorar el respecte dels seus drets.

Tots els aspirants a càrrecs públics es van comprometre a incrementar la presència de les dones en els seus equips de govern, a millorar la seva participació en l’economia i el món laboral ia combatre la violència i la discriminació contra elles i les nenes, entre d’altres promeses.

El cap de la UNAMA va manifestar que les votants esperen que el pròxim president del país compleixi les promeses expressats durant la campanya i que garanteixi un canvi real i una millora en les vides de les dones i les nenes.

Font: Informaria

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: