Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Drets : Breus

Les víctimes de violència de gènere podran cobrar la renda d’inserció sense ordre de protecció

divendres 22 de novembre de 2013

Les víctimes de violència de gènere podran cobrar la renda d'inserció sense ordre de protecció

La Sala del Social del Tribunal Suprem ha establert en una sentència feta pública aquest divendres que les víctimes de violència de gènere poden accedir a la renda activa d’inserció sense que sigui necessari per a això obtenir una ordre de protecció judicial .

Els magistrats de la Sala Social del Suprem , presidits per Jesús Gullón , han pres aquesta decisió en revisar el cas d’una dona a la qual se li va denegar la renda d’inserció . La dona havia demandat a la seva parella però el jutjat de Violència sobre la Dona no li va concedir l’ordre de protecció integral . L’òrgan jurídic, en canvi, si va prohibir al demandat aproximar-se a la dona a una distància inferior a 300 metres.

La recurrente va presentar l’ordre d’allunyament per sol · licitar la concessió de la renda mínima d’inserció , però tant els jutjats socials com el Tribunal Superior de Justícia de Madrid ( TSJM ) li van denegar l’assignació.

Tots dos tribunals van entendre que la dona no havia acreditat la condició de víctima de violència de gènere en no haver obtingut una ordre de protecció integral . La Llei Orgànica de Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Gènere preveu que la condició de víctima s’hagi d’acreditar amb l’ordre de protecció i , excepcionalment , a través d’un informe del fiscal que reculli l’existència d’indicis .

A aquesta norma es va acollir l’Estat en la seva negativa i les sentències que la van negar també. Contra elles ha recorregut la dona davant el Suprem.

(...)

Font: RTVE

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: