Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits



Si vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals








Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Prostitució : Breus

Localitzades sis dones víctimes d’explotació sexual en dos clubs de cites de Requena

dijous 24 d'abril de 2014

Localitzades sis dones víctimes d'explotació sexual en dos clubs de cites de Requena

Agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil han localitzat, en una operació conjunta, a sis dones d’entre 20 i 35 anys víctimes d’explotació sexual en dos clubs de cites de Requena, segons han informat els dos cossos de seguretat en sengles comunicats.

Així mateix, l’operació s’ha saldat amb la detenció de quatre persones: el responsable de la captació i trasllat de les víctimes des de Romania, així com el propietari, l’encarregat i el controlador de les dones en un dels clubs.

Les investigacions es van iniciar arran d’un escrit rebut a la Brigada Central contra el Tràfic d’Éssers Humans de la Policia Nacional procedent de l’Agregadoria l’Interior de l’Ambaixada de Romania a Espanya.

Les autoritats romaneses informaven que un ciutadà romanès podria estar dedicant-se a captar dones compatriotes als seus llocs d’origen per tal d’explotar- en l’exercici de la prostitució a Espanya.

Segons la informació, aquesta persona podria haver captat i traslladat a una víctima de forma recent. Amb aquestes dades, van començar les investigacions per comprovar els fets, localitzar altres joves en la mateixa situació i detenir als seus captors.

Els agents van descobrir que el sospitós estava explotant sexualment dones en un club de cites a Requena. Les víctimes d’aquest club eren constantment controlades per la germana del investigat, que treballava també al local.

El propietari del club, un ciutadà d’origen espanyol, participava també dels guanys obtinguts amb l’explotació de les noies, ja que no era aliè a l’activitat que es desenvolupava al seu local, sinó que es lucrava de les dones que treballaven per a ell. Aquest home tenia alguns col·laboradors entre els que repartia diferents funcions.

D’entre ells, destacava l’encarregat i cambrer d’un altre club proper, el propietari ho és també del pis on s’allotjaven les presumptes víctimes . Al seu torn comunicava detalls de l’activitat al propietari del club i traslladava a les noies periòdicament a un altre club proper.

L’operació ha culminat amb el registre d’un domicili i dels dos clubs de cites investigats , en els quals s’ha localitzat a les sis víctimes i s’ha detingut quatre persones . Les investigacions han estat desenvolupades per la Brigada Central contra el Tràfic d’Éssers Humans de la Comissaria general d’Estrangeria i Fronteres, la UCRIF de València , el Grup de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Requena i del lloc de la Guàrdia Civil de Requena i l’Agregadoria d’Interior de l’Ambaixada de Romania a Espanya .

Veure en línia : Diario de Levante

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: