Webs Locals

Agenda de Cornellà [+]

Avui és: 20-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Web local Cornellà

Mª Rosa Casanovas i Julia Relancio, guardonades als Premis Ciutat de Cornellà

dimarts 9 de juny de 2009

Mª Rosa Casanovas i Julia Relancio, guardonades als Premis Ciutat de Cornellà

L’Auditori de Cornellà es va vestir de gala per celebrar els premis Ciutat de Cornellà, un reconeixement a la tasca solidària de persones i entitats de la ciutat.

La cerimònia va tenir lloc el passat mes de maig, però durant tota una setmana els informatius de Ràdio Cornellà van dedicar un petit espai a cadascú dels premiats. Entre aquests es troben dues dones que han treballat amb molta empenta per la ciutat: Maria Rosa Casanovas i Julia Relancio.

La Maria Rosa és la persona que va impulsar el projecte de la primera universitat de la gent gran del país. Ja fa 4 anys que aquest centre inscrit a la UNED es desenvolupa en aquesta ciutat, però l’èxit i la bona rebuda han estat els que han permès atorgar el Premi d’Humanitats Ciutat de Cornellà a la Maria Rosa.

Escolta o descarrega l’entrevista a Maria Rosa Casanovas des d’aquí

Pel que fa a Júlia Relancio, es tracta de la fundadora de l’Associació Cultural Amigues de la Moda (actualment Gent i Futur), de la qual ha estat presidenta des de la seva fundació fins fa uns mesos. Són més de 20 anys treballant per millorar la situació de les dones i promovent cursos i activitats variades per fer-ho possible. Per tota aquesta tasca, la Julia ha rebut el Premi d’Acció Cívica Ciutat de Cornellà.

Escolta o descarrega l’entrevista a Julia Relancio des d’aquí

Aquest certamen es convoca cada dos anys. Els mateixos ciutadans i ciutadanes són els que proposen els candidats perquè després un jurat decideixi quins seran els premiats. Els premis tenen com a objectiu fer un reconeixement públic a iniciatives i aportacions significatives de persones o organitzacions que han contribuït amb la seva tasca al progrés de la ciutat i a fer-la més sòlida, igualitària i cívica.

Veure en línia : Text per Mar Velasco

En col.laboració amb: