Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Opinadores

Mai seran les teves filles?

diumenge 30 de novembre de 2014

Mai seran les teves filles?

Als puters, producte de la societat patriarcal, els missatges que apel·len al fet que les dones prostituïdes podrien ser les seves mares, germanes o filles no els afecten perquè a ells els ha convençut el sistema que les dones que compren per a solaç dels seus penis són dones que van néixer diferents. Van néixer per ser putes. Les putes mai són dones dels seus entorns propers, ja s’encarreguen d’això els traficants que saben molt bé on i com repartir la mercaderia dones. Així per a aquest gran bordell del sud d’Europa la mercaderia procedeix d’Albània, Bulgària, Lituània i Romania, encara que també arriben de Nigèria, Colòmbia i República Dominicana. D’aquesta manera els puters les veuen com a productes exòtics i estranys, res a veure amb les dones del seu entorn. No hi ha empatia possible. Bé, no la hi havia. Ara la crisi ha creat més desigualtats de gènere i una pobresa a la qual algunes dones el sistema solament els deixa una sortida: la prostitució. Ara sí, puters, podeu trobar en els magatzems de mercaderia, anomenats bordells, o als carrers a les dones del vostre entorn. Podeu trobar la mercaderia dones semblant a les vostres mares, filles, àvies o germanes. Clar que enfront d’aquesta realitat, el sistema també ha creat defenses perquè el vostre cervell no reaccioni i seguiu fent cas al vostre penis perquè si no era així deixaríeu de consumir la mercaderia que els reporta abundants guanys.

D’entrada vivim en un sistema patriarcal que genera una violència estructural respecte a les dones que queda permanentment reflectida en els assassinats del terrorisme masclista que es duen a terme invocant l’amor i els preceptes de la misoginia de les religions. S’evidencia en un Parlament Europeu que decideix que el PIB dels països inclogui els guanys generats per la prostitució i es fa patent quan en els mitjans de comunicació solament se senten les veus d’aquelles qui diuen exercir la prostitució lliurement. Perfecte perquè en lloc de còmplice d’aquesta violència solament et percebis com aquest eufemisme anomenat “client”!

Pregunta’t, puter, per què les veus de les dones traficades sempre són silenciades, per què “Operació Princesa” no és un best-seller i per què solament sents les veus de les mercaderies que diuen que ho fan perquè així tenen diners extres para els seus capritxos de noia jove o perquè és diners fàcils i ràpids i així guanyen molt més que en un “treball normal”,diuen, o perquè els agrada escoltar als homes i perquè gràcies a elles els homes poden practicar el sexe que no practiquen a casa, perquè sense elles i el seu “treball” hi hauria més violacions i una infinitat de meravelloses causes que solament es diuen per regalar les teves oïdes i que el teu penis segueixi funcionant. Pensa, puter, que qualsevol d’aquestes raons podrien ser les que, amb la crisi, una dona del teu entorn cregués que la prostitució és l’únic treball al seu abast.

I si penses que les teves filles mai podran ser-ho et deixo aquesta pregunta Sabies que els qui t’ofereixen la mercaderia dones utilitzen a “loverboys” per reclutar a adolescents europees? I les recluten entre adolescents simplement insegures de si mateixes, com tantes hi ha en qualsevol família. Insegures, perquè la nostra societat patriarcal els diu que el seu èxit està assegurat sempre que compleixin les exigències sexistes que semblen “el normal”.

I “el normal” és el resultat de la violència estructural del sistema social que segueix presentant a les dones com a objecte consumible.

Veure en línia : Mai seran les teves filles?

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: