Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 16-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Mercat laboral : Breus

Major deducció per a dones que treballen amb nadons a càrrec

divendres 14 de març de 2014

Major deducció per a dones que treballen amb nadons a càrrec

Alguns detalls es van coneixent de la reforma fiscal que el Govern pretén portar al Parlament al mes de juny. El ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, va anunciar aquest dimecres al Congrés dels Diputats que el nou IRPF reforçarà les "polítiques d’igualtat, de protecció dels més febles, de les famílies i de protecció fiscal a la dona" .

Encara que no va concretar molt més , l’anunci del ministre connecta amb una de les propostes incloses en l’informe que avui presentaran a Montoro els experts designats al juliol pel Consell de Ministres per llançar propostes de reforma fiscal. La coneguda com a Comissió Lagares (en al·lusió al veterà catedràtic d’Hisenda Pública que la presideix, Manuel Lagares), proposa reforçar els incentius per a les dones treballadores amb nadons de fins a 3 anys, amb un mínim familiar més alt si treballen tots dos cònjuges.

El que existeix

Avui hi ha un mínim familiar per cada descendent , que oscil · la entre els 1.836 euros per al primer i els 4.182 a partir del quart , que s’incrementa en 2.244 euros si té menys de 3 anys .

A més, hi ha una deducció en la quota de l’IRPF, de 100 euros al mes (1.200 anuals), que es poden aplicar les mares treballadores durant els 3 primers anys de vida del seu nadó. Precisament, el ministre va presumir ahir d’haver estat l’autor d’aquesta mesura, en l’últim Govern de José María Aznar, « el major incentiu fiscal a la maternitat », va dir .

El xec - nadó de 2.500 euros instaurat pel Govern de José Luis Rodríguez Zapatero el 2007 va deixar de tenir efecte el gener del 2011 .

Ara, la recomanació dels experts encaixa amb el criteri del Govern de Rajoy d’afavorir la família , a les dones i l’ocupació . En aquesta mateixa direcció , el ministre Montoro també s’ha referit a la introducció d’una bonificació fiscal en l’IRPF per les cotitzacions socials lligades a les empleades de la llar . Amb aquesta mesura , a més , es pretén contribuir a l’aflorament d’ocupació submergida .

(...)

Font: Elperiodico.com

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: