Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-02-2018
>
<
Febrer'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Dimecres 13 Desembre 18:30h - Mobile World Centre
Internacional : Breus

Malala assegura que els talibans "tenen por de les dones"

dimarts 22 d'octubre de 2013

Malala assegura que els talibans "tenen por de les dones"

La petita pakistanesa defensora de l’educació de les nenes al seu país ha afirmat que " una dona és poderosa , però quan rep educació és encara més poderosa" . Malala , que va patir un atac per part dels talibans en què gairebé perd la vida , assegura que aquests tenen por de les dones i creuen que el seu únic treball és " cuinar , tenir cura de la família , parir i alimentar els seus fills .

L’activista pakistanesa Malala Yusafzai , defensora de l’educació de les nenes al seu país, ha afirmat que els talibans , grup que va intentar assassinar l’any passat , "tenen por de les dones" , alhora que ha negat que els membres del grup insurgent li atemoricen .

"Una dona és poderosa , però quan rep educació és encara més poderosa . Els talibans no volen que les dones formin part de la societat , del desenvolupament de la societat . Creuen que l’únic treball de la dona és cuinar , tenir cura de la família , parir i alimentar els seus fills " , ha dit , durant una entrevista a la cadena de televisió NDTV .

Així mateix, ha reiterat la seva voluntat d’esdevenir primera ministra del Pakistan . " Treballaré per l’educació , la sanitat i la prosperitat del país . També treballaré a mantenir bones relacions amb l’Índia" , ha sostingut .

En una entrevista a principis de mes , Yusafzai afirmar que li agradaria ser política en un futur per canviar Pakistan . " Seré política en el futur . Vull canviar el futur del meu país i vull que l’educació sigui obligatòria" , va declarar . " La millor manera de resoldre el problema i de lluitar aquesta guerra és mitjançant el diàleg i mitjançant la via pacífica ", ha afegit .

En la seva opinió , " la millor manera per combatre el terrorisme i l’extremisme és una cosa molt senzilla , educar la pròxima generació" , si bé ha reconegut que acabar amb el terrorisme no és cosa seva , " sinó el treball del Govern ( ... ) i aquest és també el treball d’Estats Units " .

Pel que fa a les contínues amenaces contra la seva vida , va reiterar el seu desig de tornar al Pakistan des de Regne Unit , on actualment va a l’escola . " El pitjor en la nostra societat i el nostre país és que un sempre espera que vingui un altre " , va reconèixer , alhora que es va mostrar convençuda que aconseguirà aquest objectiu perquè Déu està amb ella .

A més , va deixar clar que , encara que la cultura britànica li ha commocionat i en particular el fet que les dones siguin més lliures , no s’està convertint en occidental , ja que segueix la seva cultura paixtu .

Font: Antena3

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: