Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Dones en Xarxa

MARATÓ 60 VEUS, 60 RAONS, 60 MINUTS DAVANT DE LA CATEDRAL DE BARCELONA

60 personalitats denuncien com el govern del PP vol legislar responent als dictats de l’església catòlica
dimarts 2 de juliol de 2013

MARATÓ 60 VEUS, 60 RAONS, 60 MINUTS DAVANT DE LA CATEDRAL DE BARCELONA

La Plataforma ‘Nosaltres decidim’ formada per les principals entitats de dones de Catalunya i de l’esquerra plural convoca a la societat civil sota el lema ‘Que no ens retallin el dret a l’avortament’, aquest dijous 4 de juliol a les 19h.

L’activitat es realitzarà davant la Catedral de Barcelona, a la Plaça Garriges i Bachs per simbolitzar com el govern del PP vol legislar responent als dictats de l’església catòlica i als sectors més conservadors i no als drets de la societat. Lourdes Muñoz, representant de la Plataforma opina que “es retallen els drets de les dones per satisfer a l’església i als sectors més conservadors”.

L’acte consistirà en que 60 personalitats destacades de la societat civil parlin durant un minut i exposin les raons per rebutjar que es retallin els drets de les dones modificant, com s’ha anunciat, les opcions per poder avortar de forma legal i segura a Espanya.
S’ha convocat aquesta setmana donat que és el tercer aniversari de l’entrada en vigor de l’actual llei de salut sexual i reproductiva i d’interrupció voluntària de l’embaràs.

A l’acte parlaran representants de les associacions dels drets de les dones, de la salut, partits polítics de l’esquerra parlamentària, dels principals sindicats, representants del món de la cultura, actrius... L’acte està convocat per més de seixanta entitats, en aquest sentit, Betlem Cañizares, membre de la Plataforma dret al propi cos, declara que “les dones volem decidir sense tuteles de ningú”

La Plataforma ‘Nosaltres decidim’ es va crear fa un any per tal d’aglutinar esforços i força contra el retrocés que suposa la reforma de la llei d’interrupció voluntària de l’embaràs.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: