Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Castelldefels [+]

Avui és: 20-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

María Miranda i Lourdes Carreras a la inauguració de la Casa dels Infants de Granvia Mar

dilluns 2 de novembre de 2009

María Miranda i Lourdes Carreras a la inauguració de la Casa dels Infants de Granvia Mar

El passat 23 d’octubre va tenir lloc la inauguració oficial de La Casa dels Infants Granvia Mar, que va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Castelldefels, Joan Sau, la regidora d’Urbanisme, Maria Miranda, la regidora d’Educació, Lourdes Carreras, i el secretari tercer de la mesa del parlament de Catalunya, Jordi Miralles.

Així mateix, la pedagoga Rosa Vidiella va explicar la conceptualització arquitectònica d’una obra com aquesta, adequada als infants. Després d’una visita guiada a les instal·lacions de la nova Casa dels Infants, la festa es va completar amb l’actuació musical infantil de Noè Rivas. L’acte va cloure amb un berenar/xocolatada al vestíbul exterior de l’Escola.

La nova Casa dels Infants de Granvia Mar realitza la seva activitat com a escola bressol des del passat 17 de setembre. El centre, però, no desenvolupa només funcions d’escola bressol, sinó que ofereix altres espais i serveis molt ben acollits per part de les famílies. Un d’aquests serveis, l’Espai de Joc, ja ha entrat en funcionament. La resta ho farà de manera progressiva en les setmanes següents.

Igual que les altres dues “Cases dels Infants” municipals ja existents (Can Vinader i La Muntanyeta), el nou centre ofereix dues tipologies de serveis: el d’Escola Bressol amb cinc aules (una aula de 0 a 1 anys, dues d’1 a 2 anys i dues més de 2 a 3 anys) i els serveis educatius per a nens i famílies (Espai Nadó, Espai Familiar, Espai de Joc i l’Escoleta).

El nou centre educatiu per a infants de 0 a 3 anys de Gran Via Mar s’ubica en una parcel·la de propietat municipal de 2.557 metres quadrats, en la confluència dels carrers Ginesta i Aragó. Es tracta d’un edifici d’una sola planta construïda d’uns 870 m2. L’equipament disposa d’un àrea educativa amb diverses estances per als infants i les famílies i una àrea de serveis.

Veure en línia : EL CASTELL

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: