Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Rubí [+]

Avui és: 22-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Maria Miras guanya el concurs de truites de Carnaval del CRAC

dimarts 21 de febrer de 2012

Maria Miras guanya el concurs de truites de Carnaval del CRAC

El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) ha organitzat aquest cap de setmana el seu primer concurs de truites de Carnaval, amb la col·laboració del restaurant l’Hostal del Gall. El jurat del certamen ha premiat la recepta de Maria Miras, consistent en un pastís de truita amb gran diversitat d’ingredients.

Al concurs s’han presentat cinc truites d’allò més diverses. El jurat ha pogut assaborir truites de bacallà, de macarrons, camperoles amb calçots i pebrot vermell sec, de patates amb ceba caramel·litzada i un pastís de truita, que s’ha fet amb el primer premi. L’autora d’aquest plat, Maria Miras, ha explicat que elabora aquesta recepta tots els Dijous Gras i que, enguany, al saber que s’organitzava un concurs al CRAC, va decidir presentar-la. El pastís estava format per tres truites, d’ingredients tan diferents com cigrons, botifarra d’ou, espinacs, tonyina i formatge. Tot plegat cobert de beixamel i gratinat al forn.

Com a guanyadora, Maria Miras s’ha endut un sopar gratis al restaurant l’Hostal del Gall.

Aquesta era la primera vegada que el CRAC organitzava un concurs de truites de Carnaval, una activitat que, fins ara, sempre havia tingut lloc al Mercat Municipal. Mireia Gascón, coordinadora de la comissió d’activitats del centre, ha fet una bona valoració d’aquesta primera experiència i confia a poder-la consolidar en anys posteriors.

Veure en línia : Ràdio Rubí

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: