Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-02-2017
>
<
Febrer'17
llmamejovessum
3031 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
Agenda

Màster en Igualtat i Equitat en el Desenvolupament

dimecres 19 d'agost de 2015

Màster en Igualtat i Equitat en el Desenvolupament

La incorporació de l’enfocament de gènere és indispensable en l’elaboració de polítiques, estratègies i metodologies de desenvolupament.

En aquest sentit, l’objectiu principal del Màster en Igualtat i Equitat en el Desenvolupament que impulsa la UVic-UCC, a través de la Càtedra UNESCO de Dones, Desenvolupament i Cultures, i Cooperacció, és formar en perspectiva de gènere persones involucrades en la cooperació internacional al desenvolupament.

El Màster farà atenció especial a la integració de les teories feministes en les seves pràctiques, polítiques, estructures i creences. Al llarg del programa es treballaran les dimensions teòriques, històriques i pràctiques relacionades amb la desigualtat de gènere a nivel mundial i, específicament, en la cooperació internacional per al desenvolupament. També s’estudiaran des de la crítica feminista les bases i el funcionament del sistema internacional de les polítiques, els actors, les relacions de poder i les eines de la cooperación internacional per al desenvolupament.

Inici: 13-10-2015 Fi:20-12-2016

Orientació:
Professionalitzador.

Destinat a:
Persones en procés d’especialització i professionals del sector de gènere i desenvolupament vinculat a organitzacions del moviment feminista, organismes públics, ONGD, empreses de consultoria, etc.

Sortides professionals:
Tècniques o directives en organitzacions públiques o privades vinculades al món del desenvolupament i la cooperació internacional.

Lloc:
El programa es desenvoluparà en format online.

Per a mes informació ves a la pàgina de UVIC

Veure en línia : Màster en Igualtat i Equitat en el Desenvolupament

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: