Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Agenda

Màster en Igualtat i Equitat en el Desenvolupament

dimecres 19 d'agost de 2015

Màster en Igualtat i Equitat en el Desenvolupament

La incorporació de l’enfocament de gènere és indispensable en l’elaboració de polítiques, estratègies i metodologies de desenvolupament.

En aquest sentit, l’objectiu principal del Màster en Igualtat i Equitat en el Desenvolupament que impulsa la UVic-UCC, a través de la Càtedra UNESCO de Dones, Desenvolupament i Cultures, i Cooperacció, és formar en perspectiva de gènere persones involucrades en la cooperació internacional al desenvolupament.

El Màster farà atenció especial a la integració de les teories feministes en les seves pràctiques, polítiques, estructures i creences. Al llarg del programa es treballaran les dimensions teòriques, històriques i pràctiques relacionades amb la desigualtat de gènere a nivel mundial i, específicament, en la cooperació internacional per al desenvolupament. També s’estudiaran des de la crítica feminista les bases i el funcionament del sistema internacional de les polítiques, els actors, les relacions de poder i les eines de la cooperación internacional per al desenvolupament.

Inici: 13-10-2015 Fi:20-12-2016

Orientació:
Professionalitzador.

Destinat a:
Persones en procés d’especialització i professionals del sector de gènere i desenvolupament vinculat a organitzacions del moviment feminista, organismes públics, ONGD, empreses de consultoria, etc.

Sortides professionals:
Tècniques o directives en organitzacions públiques o privades vinculades al món del desenvolupament i la cooperació internacional.

Lloc:
El programa es desenvoluparà en format online.

Per a mes informació ves a la pàgina de UVIC

Veure en línia : Màster en Igualtat i Equitat en el Desenvolupament

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: