Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Violència de Gènere : Breus

Mata la seva exdona a punyalades i mor després de llançar des d’un cinquè pis a Màlaga

divendres 8 de novembre de 2013

Mata la seva exdona a punyalades i mor després de llançar des d'un cinquè pis a Màlaga

La parella vivia al mateix domicili malgrat que estaven divorciats Només set de les 43 mortes per violència de gènere a Espanya des de començament d’any van denunciar prèviament al seu agressor per maltractament .

La delegada del Govern a Andalusia , Carmen Crespo , ha expressat avui el seu "pesar " i la seva "condemna " davant el cas de violència de gènere registrat ahir a Màlaga , on un home ha causat presumptament la mort de la seva ex cònjuge i després s’ha llançat al buit des d’un cinquè pis , amb resultat de mort. La dona , de 66 anys d’edat , va resultar apunyalada per l’agressor , un home de 66 anys amb el qual estava casada en segones núpcies , al domicili conjugal , que compartien tot i estar divorciats .

Segons les primeres indagacions policials , la víctima li havia comunicat la seva intenció de demanar-li que abandonés l’habitatge . En aquesta ocasió , tampoc existia denúncia prèvia i el presumpte agressor no tenia antecedents penals .

La delegada ha recordat que , amb aquest últim cas , són ja nou les víctimes mortals de violència de gènere a Andalusia . De tots els casos registrats en la comunitat autònoma andalusa , només en un s’havia interposat denúncia prèvia contra l’agressor , que posteriorment va ser retirada per la mateixa víctima . Davant aquestes circumstàncies , la delegada del Govern a Andalusia , Carmen Crespo , ha insistit en la necessitat de denunciar , tant per part de les víctimes com del seu entorn , un "primer pas fonamental per activar els mecanismes de prevenció i protecció a les víctimes " .

El Govern inclou els menors com a víctimes directes de violència de gènere des de principis de 2013, " un fet sense precedents" , que reflecteix el compromís del Govern " per protegir totes les víctimes implicades en aquesta xacra social " i " per protegir la infància " .

Dones ferides conscients de la necessitat de visualitzar el fenomen de la violència de gènere, el Govern també comptabilitza ja a les víctimes que , com a conseqüència d’agressions per violència de gènere, han necessitat un ingrés hospitalari durant un mínim de 24 hores, indicatiu de la gravetat de les lesions . En funció d’aquests nous paràmetres i indicadors en els registres , des del passat mes de gener , nou dones han necessitat a Andalusia hospitalització per la gravetat de les lesions sofertes després d’una agressió . La delegada ha recordat la importància de " recopilar tota la informació possible sobre les víctimes de la violència de gènere per dissenyar amb eficàcia polítiques adaptades a aquesta realitat social".

Veure en línia : Diario Información

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: