Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Violència de Gènere : Breus

Mata la seva exdona a punyalades i mor després de llançar des d’un cinquè pis a Màlaga

divendres 8 de novembre de 2013

Mata la seva exdona a punyalades i mor després de llançar des d'un cinquè pis a Màlaga

La parella vivia al mateix domicili malgrat que estaven divorciats Només set de les 43 mortes per violència de gènere a Espanya des de començament d’any van denunciar prèviament al seu agressor per maltractament .

La delegada del Govern a Andalusia , Carmen Crespo , ha expressat avui el seu "pesar " i la seva "condemna " davant el cas de violència de gènere registrat ahir a Màlaga , on un home ha causat presumptament la mort de la seva ex cònjuge i després s’ha llançat al buit des d’un cinquè pis , amb resultat de mort. La dona , de 66 anys d’edat , va resultar apunyalada per l’agressor , un home de 66 anys amb el qual estava casada en segones núpcies , al domicili conjugal , que compartien tot i estar divorciats .

Segons les primeres indagacions policials , la víctima li havia comunicat la seva intenció de demanar-li que abandonés l’habitatge . En aquesta ocasió , tampoc existia denúncia prèvia i el presumpte agressor no tenia antecedents penals .

La delegada ha recordat que , amb aquest últim cas , són ja nou les víctimes mortals de violència de gènere a Andalusia . De tots els casos registrats en la comunitat autònoma andalusa , només en un s’havia interposat denúncia prèvia contra l’agressor , que posteriorment va ser retirada per la mateixa víctima . Davant aquestes circumstàncies , la delegada del Govern a Andalusia , Carmen Crespo , ha insistit en la necessitat de denunciar , tant per part de les víctimes com del seu entorn , un "primer pas fonamental per activar els mecanismes de prevenció i protecció a les víctimes " .

El Govern inclou els menors com a víctimes directes de violència de gènere des de principis de 2013, " un fet sense precedents" , que reflecteix el compromís del Govern " per protegir totes les víctimes implicades en aquesta xacra social " i " per protegir la infància " .

Dones ferides conscients de la necessitat de visualitzar el fenomen de la violència de gènere, el Govern també comptabilitza ja a les víctimes que , com a conseqüència d’agressions per violència de gènere, han necessitat un ingrés hospitalari durant un mínim de 24 hores, indicatiu de la gravetat de les lesions . En funció d’aquests nous paràmetres i indicadors en els registres , des del passat mes de gener , nou dones han necessitat a Andalusia hospitalització per la gravetat de les lesions sofertes després d’una agressió . La delegada ha recordat la importància de " recopilar tota la informació possible sobre les víctimes de la violència de gènere per dissenyar amb eficàcia polítiques adaptades a aquesta realitat social".

Veure en línia : Diario Información

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: