Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Internacional : Breus

Més de 1.400 nenes van patir abusos en una ciutat anglesa

dijous 28 d'agost de 2014

Més de 1.400 nenes van patir abusos en una ciutat anglesa

L’amplitud del problema ha causat una gran sorpresa. Se sabia ja que hi havia hagut problemes greus d’abusos a nenes quan, el 2010, van ser condemnats cinc homes d’origen pakistanès. Però no se sabia de la dimensió d’aquests abusos ni el nivell de violència.

L’informe assenyala que algunes nenes només tenien 11 anys i que un terç d’elles havien tingut algun tipus de contacte amb els serveis socials a causa dels seus problemes. "És difícil descriure l’espantosa naturalesa dels abusos soferts per les criatures. Van ser violades per múltiples criminals, portades a altres ciutats del nord d’Anglaterra, segrestades, apallissades i intimidades ", denuncia el text. Algunes "van ser ruixades amb gasolina i amenaçades amb ser cremades vives, amenaçades amb pistoles, obligades a presenciar violacions brutals i amenaçades amb ser la següent si deien alguna cosa", afegeix.

Tampoc se sabia que el problema havia estat denunciat reiteradament per treballadors socials de l’Ajuntament i que "no podia haver estat descrit amb més claredat" en tres informes successius rebutjats per la policia i l’Ajuntament en 2002, 2003 i 2006.

Un dels factors que ha tingut gran importància perquè no atajaran els abusos és la por a ser assenyalats com racistes. Les víctimes coincidien des del principi a descriure els agressors com "asiàtics", que en aquest país significa fonamentalment d’origen indi, pakistanès o bangladeshià i en aquest cas la comunitat assenyalada amb el dit és la pakistanesa. Malgrat això, "els regidors no van confrontar directament a la comunitat d’origen pakistanès per afrontar junts el problema", assenyala l’informe.

"Alguns regidors semblaven creure que es tractava d’un problema ocasional i confiaven que s’acabaria. Diversos empleats han descrit el seu nerviosisme a l’hora d’identificar l’origen ètnic dels perpetradors per por a ser considerats racistes; altres recorden instruccions molt clares dels seus superiors perquè no ho fessin ", detalla l’informe.

Veure en línia : El País

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: