Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-11-2018
>
<
Novembre'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Salut
Reproducció assistida

Mètode ROPA per Barcelona IVF

dilluns 3 de març de 2014

Mètode ROPA per Barcelona IVF

Mètode ROPA per Barcelona IVF. El mètode ROPA , també conegut com a doble maternitat, significa "recepció d’òvuls de la parella". Juntament amb la inseminació artificial i la fecundació in vitro (FIV) amb semen de donant, és una de les alternatives que tenen les dones amb parella femenina per aconseguir un embaràs.

En el mètode ROPA una de les dones s’ha de sotmetre a una estimulació ovàrica per aconseguir un nombre d’òvuls suficient per realitzar una fecundació in vitro (FIV). Un cop aconseguits els òvuls es fecundaran amb el semen de donant i a partir d’aquí se seguirà l’evolució dels embrions al laboratori fins a la seva transferència a l’úter de la parella. D’altra banda la dona que vol quedar embarassada s’ha de sotmetre a un tractament de preparació endometrial amb estrògens per tal d’aconseguir que el seu úter pugui rebre els embrions. Un cop tinguem l’úter de la dona receptora preparat i els embrions al laboratori, es procedirà a la seva transferència a l’interior de l’úter de la receptora per aconseguir l’embaràs.

Mitjançant aquesta tècnica es fa possible que les dues dones participin en el procés de l’embaràs. Una de les dones serà la mare genètica i l’altra la mare gestant. Una dona aportarà els òvuls, fent de donant, i l’altra dona és a la que se li transferiran els embrions, fent de receptora.

http://www.barcelonaivf.com/ca/blog?page=2
Si vols més informació pots contactar-nos a: info@bcnivf.com

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: