Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

Michelle Bachelet , primera dona a repetir presidència a Xile

dilluns 16 de desembre de 2013

Michelle Bachelet , primera dona a repetir presidència a Xile

La dreta oficialista xilena va reconèixer el triomf de la candidata opositora , Michelle Bachelet , a la segona volta de les eleccions presidencials , per davant de la aspirant conservadora, Evelyn Mathhei.

"Ella va guanyar i la felicito", ha declarat Matthei sobre el triomf del seu contendent.

Amb el 85,37% dels vots escrutats , Bachelet s’imposava amb un 62,40% , enfront d’un 27,59% de Matthei , que va confirmar que després anirà a felicitar personalment a la candidata de l’opositora coalició Nova Majoria .

Carlos Larraín , president de l’oficialista partit Renovació Nacional ( RN ) , va declarar que l’elevada abstenció registrada a la jornada electoral d’aquest diumenge no resta validesa a la victòria de la exmandatària (2006-2010) .

Mentrestant, Patricio Melero , president de la Unió Demòcrata Independent ( UDI ) , també va reconèixer la legitimitat del resultat , però va afegir que la baixa participació s’ha de tenir en compte per Bachelet a l’hora d’aplicar el seu programa de Govern .

L’alta abstenció " és expressió d’un país que no sent molta necessitat d’anar a donar suport o anar a oposar-se a alguna cosa, que està , en termes generals , bastant d’acord amb el país que té" , va sostenir Melero , que a més va advertir que cal anar amb compte "amb els qüestionaments a la legitimitat del nostre sistema democràtic" .

" Hem perdut ( ... ) l’alta abstenció no treu legitimitat al triomf de Bachelet ", va comentar per la seva banda la senadora Lily Pérez , portaveu de la candidata de la dreta Evelyn Matthei .

Font: NoticiasCaracol

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: