Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Violència de Gènere : Breus

Millorar l’estratègia d’igualtat de gènere

dimecres 3 de setembre de 2014

Millorar l'estratègia d'igualtat de gènere

La comissió parlamentària de Drets de la Dona i Igualtat de Gènere celebra aquest dimecres 3 de setembre un taller titulat Una nova estratègia per a la igualtat de gènere després de 2015. Diversos experts en la matèria de diferents països de la Unió Europea exposaran les seves recomanacions per millorar la situació de la dona i aconseguir la igualtat de gènere. Sígalo en directe a través de la nostra pàgina web.

El taller comptarà amb la participació d’experts de Regne Unit, Itàlia, Polònia, Suïssa i Bèlgica. L’objectiu és analitzar la situació i identificar recomanacions perquè la Comissió Europea i altres instàncies europees actuïn amb l’horitzó posat en 2020.

Els participants debatran qüestions com incorporar l’equilibri de gèneres en diferents àrees, la independència econòmica de la dona, les baixes per maternitat, la presència de la dona en la presa de decisions polítiques i econòmiques, eliminar la violència contra la dona, i la igualtat de gènere en els afers exteriors i l’ajuda al desenvolupament.

Per la igualtat, contra la violència

Atès que la igualtat entre les dones i els homes és un dels principals valors de la Unió Europea, aquesta qüestió sempre ha gaudit de gran rellevància al Parlament Europeu. L’Eurocambra ha adoptat diversos informes en suport a la dona, entre els quals s’inclouen resolucions sobre l’equilibri de gènere en les cúpules de les grans empreses, combatre la violència contra les dones, i sobre donar suport a les candidates a les eleccions europees.

Durant la cimera que el 30 d’agost van mantenir a Brussel els caps d’Estat o de Govern de la Unió Europea, Martin Schulz, President del Parlament Europeu, va confirmar que l’Eurocambra defensa la igualtat de gèneres. I va advertir que "una Comissió en la qual no es garanteixi un equilibri adequat entre homes i dones-com sembla ocórrer actualment- corre el risc de no obtenir una majoria al Parlament i fracassar".

Font: EuroParlament

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: