Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Cultura : Breus

Mirades de Dona

dimecres 15 de gener de 2014

Mirades de Dona

El Festival Mirades de Dones que, per tercer any consecutiu, organitza l’Associació de Dones en les Arts Visuals (MAV), comptarà en aquesta edició del 2014 amb més de 50 seus a Andalusia, entre museus, centres d’art, universitats públiques i galeries .

Entre les activitats que es desenvoluparan en tota Andalusia destaquen : A Almeria , l’exposició de fotògrafes finlandeses El bosc daurat, al Centre Andalús de la Fotografia (CAF) , i al Museu d’Almeria un seminari sobre la situació jurídica i social de l’artista coordinat per Arturo del Pi .

Cadis aporta al festival diverses seus : en el Museu Provincial , les exposicions La dona al Museu de Cadis i Dansar la vida . Línia de Costa, el programa de residències artístiques que dirigeixen Rocío Arévalo i Pablo Alonso de la Serra , mostrarà obra de Maura Kelly Doyle , a Algesires , l’associació Alcultura , amb Magda Belloti al capdavant , promourà a tres artistes marroquins i , a Vejer , la Casa de l’Arc inclourà una mostra de Blanca Gortari .

A Huelva , el Museu ja ha confirmat la seva participació i proposa una conferència sobre La dona en l’art, de model a artista , coordinada per Arturo del Pi .

Granada és una de les seus més actives . La seva facultat de Belles Arts exposarà Històries de vida i ficcions identitàries , de la qual és comissària Betlem Mazuecos . Al Centre José Guerrero , un diàleg reunirà l’artista Soledad Sevilla i la doctora en Belles Arts Carmen González Castro . A Jaén , una taula rodona amb Carmen Guerrero Villalba , Carmen Rueda Galán , Teresa Ortega , María García i Mercedes Linares analitzarà la presència de les dones en la col · lecció del Museu.

A Còrdova , el Museu de Belles Arts ofereix l’exposició El retaule de les absències de Marisa Vadillo i la galeria Carmen del Camp aproparà l’obra de l’artista Rita Rutkowski . Màlaga serà seu d’un cicle de conferències i documentals coordinat per Fernando Francés que es desenvoluparà al CAC . Després de cada xerrada es projectarà un documental de diferents artistes . Al Museu Picasso , el seminari internacional Dones i art d’avantguarda .

Definicions d’un espai intermedi , dirigit per la comissària Maite Méndez Baiges , concentrarà les reflexions , entre altres , Erika Bornay , IsabelGarnelo , Carla Subrizi , Mercedes Valdivieso o Suzanne Santoro . El Thyssen oferirà visites guiades . I a la galeria Isabel Hurley , Amazones del carrer reunirà treballs de Maria Cañas i NezaketEkici .

A Sevilla portaran la rúbrica de Mirades de Dones les exposicions de Maria José Gallardo ( ja inaugurada ) del CAAC , de Concha Ybarra a La Caixa Xina; El cos ( en Rafael Ortiz ) , comissariada per Rosalía Benítez amb Mara Lleó i Sonia Espigares , així com Feminart : dones i narracions estètiques genèriques que , comisariadapor Margarida de Aizpuru , oferirà a la Fundació Cajasol obres de , entre d’altres, Eulàlia Valldosera , Carmen F. Sígler , Maria Cañas , Anna Jonsson , Mar García Ranedo , La Ribot i Pilar Albarracín .

Font: AndaluciaInformación

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: