Webs Locals

Entitats de Montgat

Agenda de Montgat [+]

Avui és: 26-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Web local Montgat

Montgat ultima els detalls del nou tram del passeig Marítim

dimarts 9 de setembre de 2014

Montgat ultima els detalls del nou tram del passeig Marítim

A la nova zona, compresa entre el túnel del tren i la llotja de pescadors, el passeig dobla la seva amplada i afavoreix la convivència entre ciclistes i vianants | El projecte conserva els antics banys d’estiueig, entre la platja i la via del tren, que encara avui dia s’utilitzen

L’Ajuntament de Montgat ultima aquests dies els treballs d’ampliació del Passeig Marítim, entre el túnel del tren i la llotja de pescadors del municipi. Les obres han permès doblar l’amplada del paviment en un tram d’uns 300 metres, una llarga reivindicació de ciclistes i vianants que passegen diàriament per la zona. L’alcalde montgatino Francesc Garcia espera que l’esforç fet pel consistori amb aquesta obra pugui tenir continuïtat durant el proper mandat i es completi el nou passeig fins al Masnou.

Encara falten alguns detalls com la il · luminació, la connexió a la xarxa elèctrica o la vegetació per completar l’obra del nou tram del passeig Marítim de Montgat. Encara que es tracta d’una zona de tot just 300 metres de llargada, aquesta reforma suposa un avanç molt important per al municipi i també per als usuaris del passeig d’altres ciutats i pobles propers.

Precisament, la convivència entre persones i bicicletes és una de les qüestions que encara queda per decidir al nou tram. Segons l’alcalde de Montgat, ara hi haurà espai suficient per a tots dos però només fins a la llotja, després l’antic passeig torna a reduir-se a uns tres metres d’ample i el problema estarà de nou present.

Una de les peculiaritats de l’obra ha estat conservar els antics banys d’estiueig que hi ha a primera línia de mar i donar-los més rellevància. El nou tram del passeig continua paral · lel a aquestes edificacions i els dóna més visibilitat. L’Ajuntament, a més, ha demanat als propietaris que adeqüen les instal · lacions a la nova situació.

Es preveu que l’obra pugui inaugurar-se la setmana que ve. El pressupost per a aquesta obra ha estat de prop de mig milió d’euros, provinents a parts iguals entre l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

La Vanguardia

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: