Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 22-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Dones en Xarxa

Montserrat Boix, al proper Còctels & Blocs

dijous 28 de febrer de 2013

Montserrat Boix, al proper Còctels & Blocs

Montserrat Boix serà la propera convidada en la represa dels Còctels & Blocs, un esdeveniment tradicional que organitza dones en xarxa. Com és habitual, el lloc de trobada és la cocteleria Milano, a la Ronda Universitat, 35, al centre de Barcelona, a partir de les 19h.

Montserrat Boix és, entre d’altres coses, la creadora de Mujeres en Red, pàgina web que porta el subtítol de Periódico feminista, un referent estatal en informació de gènere. Pionera en l’ús de les xarxes i els moviments socials, el resultat és la creació de conceptes com el de ciberfeminisme social i hacktivisme feminista. Defensa fermament el dret de la ciutadania a l’accés a la informació, la comunicació i el coneixement.

És a dir el binomi, gairebé simbiosis ja entre activisme i xarxes, l’empoderament de les dones a través d’internet, el reflex i l’enriquiment mutu entre dues vessants d’una mateixa realitat, d’una lluita per la igualtat.
Els reptes, segons consta a la seva pàgina web, és el d’apropiar-nos de la veritable dimensió dels canvis tecnològics per poder incidir en els canvis socials. Aprendre eines, practicar amb elles, valorar les seves potencialitats i utilitzar-les per l’activisme social ja que el que preval és el pensament de l’interès econòmic i comercial de la xarxa. Formar les dones i al moviment feminista en aquest sentit. Estar a l’avantguarda en la investigació i l’ús de la xarxa per l’activisme social i per descomptat el activisme feminista. Apropiar-nos de les potencialitats d’una major autonomia que ofereixen cada vegada més les eines 2.0 sense dependre dels coneixements tècnics de les persones. Més autonomia: interessant l’ús dels blocs que es poden crear en pocs minuts ... el repte és formar les dones perquè aprenguin a crear-los i desmitificar la complexitat de les TIC. Tot i utilitzar aquestes eines és fonamental mantenir l’esperit crític. Sens dubte com objectiu: una xarxa lliure ... i punt. Hi ha tot un moviment que treballa amb aquesta filosofia i intento estar en contacte amb ell.

Els Còctels & Blocs són una trobada informal per tal d’establir contactes més enllà de les xarxes, després hi ha una conversa informal, l’objectiu d’aquestes trobades és la d’aprendre les unes de les altres.

Us podeu inscriure omplint aquest formulari

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: